.fi

Panssarilasit ja näytönsuojat älykellolle ja urheilukellolle

Suojaa älykellosi tai urheilurannekkeesi naarmuilta ja roiskeista näytönsuojalla. Tutustu panssarilasien, näytönsuojakalvojen ja suojakoteloiden valikoimaamme. Edulliset ja laadukkaat Subtel®- ja CELLONIC®-näytönsuojat berliiniläiseltä yritykseltä jo vuodesta 2004 lähtien.

Järjestä:
6,95
9,95
9,95
9,95
9,95
8,95
9,95
9,95
5,95
6,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 14 >>

Suojaa älykellosi naarmuilta

Arkielämä, pyöräillessä kimpoava hiekka ja kireiden hihanreunojen repiminen voivat aiheuttaa vaaraa älykellollesi tai urheilukellollesi, kuten kellon putoaminenkin. Näytönsuoja tai suojakuoret voivat estää kellosi naarmuuntumisen tai kolhiintumisen. Jos haluat pidentää kellosi käyttöikää, suosittelemmekin toimimaan etukäteen ja hankkimaan näytönsuojan kellollesi. Näytönsuoja on myös edullisempaa kuin uuden näytön vaihtaminen. Lisäksi älykellosi jälleenmyyntiarvo on korkeampi, kun sen näyttö on ehjä ja naarmuuntumaton.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman edullisia näytönsuojia, joiden mitat ja materiaalit sopivat älykelloosi tai rannekkeesi. Subtel®- ja CELLONIC®-näytönsuojakalvot ja panssarilasit suojaavat kellosi näyttöä laadukkaasti. Valikoimissamme on myös suojalaseja suojareunoilla.

Mikä näytönsuoja sopii älykellooni?

Voit etsiä verkkokaupastamme kelloosi sopivaa panssarilasia tai suojakalvoa joko valikon kautta tai syöttämällä hakukenttään älykellosi valmistajan ja mallin nimi. Lue aina koko tuotekuvaukset ja katso myös tuotekuvat. Tuotekuvauksen lopussa löydät myös listan yhteen sopivista kellomalleista. 

Tuotekuvauksissa ja tuotekuvissa esitetään näytönsuojan mitat, materiaali ja ominaisuudet. Useiden näytönsuojien mukana tulee myös alkoholipuhdistusliina ja/tai mikrokuitupuhdistusliina. Valikoimissamme on myös tuplapakkauksia, jolloin saat yhden tuotteen kotiin arkikäyttöön ja toisen varalle kiireellistä tilannetta varten. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteillamme on myös 30 päivän palautusoikeus.

Näytönsuojalasien ja suojakalvojen ominaisuudet

Näytönsuojia valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten pehmeä muovi ja kova muovi sekä karkaistu lasi ja asahi-lasi. Panssarilasi on yleensä suojakalvoa paksumpi ja antaa aidomman kosketusnäytön tunteen lasipinnan ansiosta. Kuitenkin kevyempi ja pehmeämpi suojakalvo tarttuu paremmin näytön reunoihin ja voi olla helpompi asentaa pyöreäkulmaiselle näytölle.

Suojalasin ja suojakalvon lujuus kuvataan asteikolla alkaen vähäisemmästä suojaustasosta 2H tai 3H kovimpaan materiaalin 9H. Suurin kovuusaste 9H on kovalla karkaistulla lasilla tai asahi-lasilla.

Yleisimmät materiaalit:

  • PET-suojakalvo (polyeteenitereftalaatti): edullinen, kevyt ja ohut muovi. Kuitenkin heikompi naarmuuntumisen- ja iskunkestävyys.
  • TPU-suojakalvo (termoplastinen polyuretaanielastomeeri): hyvin naarmuja kestävä muovi. Taipuisa, mutta asennuksessa voi jäädä herkästi ilmakuplia muovin alle.
  • Suojalasi tai karkaistu lasi: tehokas iskuja ja naarmuja vastaan. Erittäin hyvä läpinäkyvyys ja aito lasinen tuntu. Ei jää herkästi ilmakuplia alle, mutta jäykempi asettaa näytölle.

Lisäksi näytönsuojakalvon tai suojalasin liima voi käsittää koko pinnan (full glue) tai olla vain suojan reunoilla. Tämä on myös ilmoitettu verkkokauppamme tuotekuvauksissa.

Näytönsuojien lisäksi löydät verkkokaupastamme älykellon suojakoteloita sekä USB-johtojalatureita ja vara-akkuja. Selaa tarjontaamme!