.fi

Suojakotelot ja suojalaukut

Valikoima suojakoteloita ja laukkuja mm. kannettavalle tietokoneelle, kännykälle, tabletille, kuulokkeille, älykellolle, kameralle ja navigaattorille. Tutustu valikoimaamme!

Järjestä:
9,95
8,95
15,95
5,95
7,95
11,95
7,95
8,95
12,95
9,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 43 >>

Laukut ja kotelot akkukäyttöisille laitteillesi

Etsitkö laukkua suojaamaan kannettavaa tietokonettasi tai tablettiasi kuljetuksen aikana? Subtel®- ja CELLONIC®-laukkumme ja suojakotelomme ovat käytännöllisiä ja suojaavat, kun otat laitteesi mukaasi reissuun tai opiskelemaan tai työskentelemään kirjastossa tai kahvilassa.

Subtelilta löydät laajan valikoiman laukkuja, koteloita ja suojakuoria laitteillesi, niin kannettavalle tietokoneelle, tabletille, kameralle kuin älypuhelimellekin. Näiden ansiosta laitteesi on suojassa pölyltä, lialta ja naarmuilta, jopa tyylikkäästi. Suojaa laitteesi ja voit olla varma, että se säilyy parempi kuntoisena.

Suojalaukut jokaiseen makuun

Laukkuja on saatavana eri materiaaleista valmistettuina erilaisiin tilanteisiin sopivina. Piditpä sitten tyylikkäistä tai raikkaammista väreistä tietokonelaukuissa, löydät etsimäsi subtelin verkkokaupasta. Valikoimissamme on suojakoteloita läpinäkyvistä materiaaleista mustaan ​​tai vaaleanpunaiseen. Otatko kameran usein mukaasi? Silloin kova kotelo voi suojata sitä iskuilta, joita äkilliset tapahtumat voivat usein aiheuttaa. Kameran rungon ja objektiivin suojaaminen on tärkeää, samoin kuin läppärin pitäminen poissa esineistä, jotka voivat naarmuttaa sitä. Suojakotelot pyrkivät ehkäisemään myös laitteen tippumisesta aiheutuvaa vahinkoa.

Klassinen tietokonesalkku vai käytännöllinen reppu?

Etsitkö klassisempaa läppärilaukkua muodollisempiin työtilaisuuksiin vai suojusta, jonka voit ottaa repussasi mukaan opintoihin vai oletko henkilö, joka lähtee polkupyörällä ja haluaa kuljettaa tietokoneen repussa? Tilanteesta tai tyylistä riippumatta löydät etsimäsi verkkokaupastamme. Älypuhelimille meillä on suojusten lisäksi lompakkokoteloita, jotka suojaavat ja tarjoavat säilytyspaikan myös korteillesi.

Etsi verkkokaupastamme laitteeseesi sopivaa suojusta joko valikon kautta tai syöttämällä hakukenttään laitteesi valmistajan ja mallin nimi. Lue aina tuotteidemme tuotekuvaukset ja katso myös tuotekuvat. Tuotekuvauksen lopussa löydät myös listan yhteen sopivista laitemalleista. Tuotteillamme on myös 30 päivän palautusoikeus.