.fi

Näytönsuojat - panssarilasit ja näytönsuojakalvot

Verkkokauppamme valikoimissa on monenlaisia näytönsuojia, niin kovemmasta materiaalista, kuten karkaistusta lasista, että myös pehmeämmästä muovikalvosta. Meiltä löydät edulliset panssarilasit ja näytönsuojakalvot älykellolle, älypuhelimeen, tabletille, läppärille ja kameralle, navigaattorille ja käsikonsolille.

Järjestä:
6,95
11,95
4,99
9,95
10,95
3,95
6,95
10,95
12,95
11,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 50 >>

Näytönsuojalla suojaa naarmuilta ja halkeamilta

Olet lenkillä ja yhtäkkiä matkapuhelimesi putoaa taskustasi. Se käy niin nopeasti, ettet ehdi saada puhelintasi kiinni ja näyttöön tulee naarmuja. Näytön vahingoittumisen välttämisen suosittelemme käyttämään näytönsuojaa. Se on myös edullisempaa kuin uuden näytön vaihtaminen. Lisäksi puhelimesi jälleenmyyntiarvo on korkeampi, kun sen näyttö on ehjä ja naarmuuntumaton.

Varmuutta ja turvaa

Subtel®- ja CELLONIC®-näytönsuojakalvot ja panssarilasit suojaavat laitteesi näyttöä edullisesti ja laadukkaasti. Subtel on jo vuodesta 2004 asti toiminut saksalainen elektronisten laitteiden lisätarvikkeiden kauppa. Näytönsuojat eivät haittaa myöskään suojakuoren asentamista, sillä ne loppuvat noin 2 mm ennen näytön reunaa. Näin suojakuoret mahtuvat vielä puhelimesi, älykellosi tai tablettisi ympärille.

Puhdistusta kestävä suojakalvo suojaa lialta ja hiekalta sekä naarmuilta ja kolhuilta. Näin voit huoletta ottaa laitteesi mukaan tai käyttää sitä erilaisissa ympäristöissä - tai antaa muiden pelata käsikonsolillasi tai näytöllisellä peliohjaimellasi.

Erilaiset näytönsuojalasit ja suojakalvot

Yleensä panssarilasi on suojakalvoa paksumpi ja antaa aidomman kosketusnäytön tunteen lasipinnan ansiosta. Mitä kevyempi ja pehmeämpi suojakalvo taas on, sitä paremmin se tarttuu näytön reunoihin ja sitä helpompi se voi olla asentaa pyöreäkulmaiselle näytölle. 

Näytönsuojia valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten pehmeä muovi ja kova muovi sekä karkaistu lasi ja asahi-lasi. Suojalasin ja suojakalvon lujuus kuvataan asteikolla alkaen vähäisemmästä suojaustasosta 2H tai 3H kovimpaan materiaalin 9H. Suurin kovuusaste 9H on kovalla karkaistulla lasilla tai asahi-lasilla.

Yleisimmät näytönsuojien materiaalit:

  • PET-suojakalvo (polyeteenitereftalaatti): edullinen, kevyt ja ohut muovi. Kuitenkin heikompi naarmuuntumisen- ja iskunkestävyys.
  • TPU-suojakalvo (termoplastinen polyuretaanielastomeeri): hyvin naarmuja kestävä muovi. Taipuisa, mutta asennuksessa voi jäädä herkästi ilmakuplia muovin alle.
  • Suojalasi tai karkaistu lasi: tehokas iskuja ja naarmuja vastaan. Erittäin hyvä läpinäkyvyys ja aito lasinen tuntu. Ei jää herkästi ilmakuplia alle, mutta jäykempi asettaa näytölle. 

Näin löydät laitteeseesi sopivan näytönsuojan

Etsi verkkokaupastamme laitteeseesi sopivaa panssarilasia tai näytönsuojakalvoa joko valikon kautta tai syöttämällä hakukenttään laitteesi valmistajan ja mallin nimi. Lue aina näytönsuojiemme tuotekuvaukset ja katso myös tuotekuvat. Tuotekuvauksen lopussa löydät myös listan yhteen sopivista laitemalleista. Jos olet silti epävarma näytönsuojan yhteensopivuudesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteillamme on lisäksi 30 päivän palautusoikeus.

Tuotekuvauksissa ja tuotekuvissa esitetään näytönsuojan mitat, materiaali ja ominaisuudet. Useiden näytönsuojien mukana tulee myös alkoholipuhdistusliina ja/tai mikrokuitupuhdistusliina. Valikoimissamme on myös tuplapakkauksia, jolloin saat yhden tuotteen kotiin arkikäyttöön ja toisen varalle kiireellistä tilannetta varten. Lisäksi löydät näytönsuojan ja suojakuoren yhteispakkauksia.