.fi

Puhelimen latausjohdot ja datakaapelit

Suuri valikoima liitäntäjohtoja useisiin eri kännykkämalleihin. USB-liitäntäjohdot tiedonsiirtoon ja lataukseen sekä OTG-adapterijohdot. Kun etsit sopivaa liitäntäjohtoa, kirjoita kännykkäsi valmistajan ja mallin nimi verkkokauppamme hakuriville ja saat sopivia vaihtoehtoja. Voit myös etsiä johtoa navigoinnin kautta tuotekategorialla ja matkapuhelimesi valmistajan nimellä ja suodattaa tulokset vielä mallin mukaan.

Järjestä:
4,95
5,95
6,99
4,95
4,95
4,95
7,95
4,95
4,95
4,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 49 >>

Turvallinen tiedonsiirto liitäntäjohdolla

Jos uuden älypuhelimesi mukana ei tullut datakaapelia tai jos vanha johtosi on vioittunut, löydät meiltä suuren valikoiman USB-johtoja ja OTG-adapterijohtoja useille uusille ja vanhoille kännykkämalleille.

USB-kaapelilla voit siirtää tiedostosi nopeasti kännykältä tietokoneellesi tai myös ladata kännykkäsi, jos se tukee latausta tiedonsiirtojohdon kautta. Johdon kautta tiedostosi siirtyvät turvallisesti talteen tietokoneellesi tai ulkoiselle kovalevylle. Näin voit varmuuskopioida tiedostosi, kuten tärkeät valokuvasi, dokumenttisi, e-kirjasi tai musiikkitiedostot turvallisesti ja nopeasti. Samalla vapautat tilaa puhelimesi muistista uusia valokuvia ja tiedostoja varten. 

Meiltä löydät tarvikejohdot mm. Alcatelin, Applen, Doron, Googlen, Honorin, Huawein, Lenovon, Microsoftin, Motorolan, Nokian, Nubian, OnePlussan, Samsungin, Sonyn, Sony Ericssonin ja Xiaomin puhelimiin.

Puhelimen liitäntäjohdot edullisesti

Verkkokauppamme Subtel® ja CELLONIC® -johdot ovat edullisia ja laadukkaita vaihtoehtoja kännykkäsi valmistajan omille liitäntäjohdoille. CE-merkityt johtomme ovat taipuvia ja murtumattomia ja myös liittimet ovat murtumattomia. Turvallisissa ja testatuissa johdoissamme on suuri tiedonsiirto- ja latausnopeus ja 3 vuoden takuu.

Valikoimissamme on tiedonsiirtojohtoja erilaisilla liittimillä, joten tarkista aina kännykkäsi liitäntä ennen johdon ostoa. Johtojemme liitännät näet verkkokauppamme tuotekuvissa ja tuotekuvauksissa. Suosittelemme aina lukemaan koko tuotekuvaus ja katsomaan tuotekuvat. Tuotekuvauksissa näet myös listan johtomme kanssa yhteensopivista puhelinmalleista.

Jos matkapuhelimesi tukee latausta USB:n kautta, voit myös ladata sen liittämällä USB-johto USB-verkkovirta-adapteriin, tietokoneeseen tai vaikkapa auton USB-tupakansytytysadapteriin latausta varten. Tutustu myös tuplapakkauksiin, jolloin saat yhden johdon kotiin arkikäyttöön ja toisen vaikkapa varalle laukkuun tai mökille valmiiksi odottamaan. 

Vie vanha johto sähkölaitteiden kierrätyspisteeseen (SER)

Vanha datakaapeli on saattanut menettää tehonsa iän ja käytön myötä, vahingoittuneiden osien tai johdon tai liittimien murtumien vuoksi. Tekniikan kehittyessä uusi kaapeli voi myös siirtää tiedostoja tehokkaammin ja/tai ladata nopeammin kuin laitteen alkuperäinen johto. Muistathan viedä vanhan rikkinäisen johtosi sähkölaitteiden kierrätyspisteeseen (SER), sillä se ei kuulu sekajätteeseen.