.fi

Kuulokkeiden USB-johdot ja datakaapelit

Jos bluetooth-kuulokkeittesi mukana ei tullut latausjohtoa tai jos vanha johtosi on vioittunut, löydät meiltä paljon USB-johtoja useisiin eri kuulokemalleihin. Subtel® ja CELLONIC® -johtomme ovat edullisia vaihtoehtoja kuulokkeiden valmistajien omille johdoille.

Järjestä:
7,95
Varastossa ja valmiina toimitettavaksi
7,95
4,95
4,95
7,95
4,95
7,95
4,95
7,95
4,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 >>

Kuulokejohto lataamiseen

Langattomat kuulokkeet tekevät tylsistä askareista mielenkiintoisempia. Niitä täytyy kuitenkin ladata säännöllisesti. Jos kuulokkeittesi alkuperäinen latausjohto on viallinen ja tarvitset uuden johdon tai vain varajohdon, tutustu verkkokauppamme tarjontaan. Vanha latausjohto on saattanut menettää tehonsa iän ja käytön myötä, vahingoittuneiden osien tai johdon tai liittimien murtumien vuoksi. 

Subtel® ja CELLONIC® -johtomme ovat edullisia vaihtoehtoja kuulokkeen valmistajan omille johdoille. CE-merkityt tarvikejohtomme ovat myös laadukkaita ja testattuja. Ne ovat nopeita sekä taipuvia ja murtumattomia. Tarjoamme johdoillemme lisäksi 3 vuoden takuun. Latausjohtomme toimivat myös tiedonsiirtojohtoina, jos kuulokkeesi tukevat tiedonsiirtoa. 

Kuulokekaapelimme on suunniteltu erityisesti tiettyjä kuulokemalleja varten. Valikoimissamme on latausjohtoja mm. seuraavien valmistajien kuulokkeisiin: Apple, Bang & Olufsen, Beats, Bose, Huawei, Jabra, JBL, Samsung, Sennheiser, Sony ja Xiaomi. 

Tilaa kuulokkeiden johto helposti ja turvallisesti

Etsi verkkokaupastamme kuulokkeisiisi sopivaa latausjohtoa kuulokkeidesi valmistajan ja mallin nimellä. Voit etsiä uutta johtoa valikon kautta tai kirjoittaa merkin ja mallin nimen verkkokauppamme hakukenttään. Verkkokauppamme tuotekuvauksissa näet johtomme kanssa yhteensopivat kuulokemallit. Tuotekuvausten lopussa on myös lista yhteensopivista kuulokemalleista.

Tarkista aina kuulokkeidesi liitäntä ennen johdon ostoa. Johtojemme liitännät näet verkkokauppamme tuotekuvauksissa ja tuotekuvissa. Suosittelemme aina myös lukemaan koko tuotekuvauksen ja katsomaan tuotekuvat. Niistä löydät myös johtojen tekniset tiedot, kuten johdon liitännät, johdon pituuden ja materiaalin. Jos tunnet olosi silti epävarmaksi, voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalvelumme. Voit myös palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän kuluessa, jos se ei vastaa täysin odotuksiasi. 

Jos otat latausjohdon mukaasi laukkuun, suojaa sitä kuljetuksen aikana pakkaamalle se pieneen pussiin. Jos pussi on vesitiivis, suojaa se silloin myös kosteudelta. Voit myös kääriä johdon jonkin esineen ympärille, jolloin se ei pääse taittumaan. Näin voit käyttää sitä pitkään. Muistathan viedä vanhan rikkinäisen johtosi sähkölaitteiden kierrätyspisteeseen (SER), sillä se ei kuulu sekajätteeseen.