.fi

Kameran datakaapelit ja USB-johdot

Subtel® ja CELLONIC® -liitäntäjohtomme ovat edullisia vaihtoehtoja kameran valmistajan omille liitäntäjohdoille. Nopealla tiedonsiirtojohdolla siirrät kuvasi talteen nopeasti ja turvallisesti. Laadukkaat tarvikejohtomme ovat CE-merkittyjä, taipuisia sekä murtumattomia ja myös liittimet ovat murtumattomia.
Järjestä:
5,95
5,95
9,95
5,95
5,95
6,95
5,95
4,95
5,95
2,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 23 >>

Kuvien siirto tietokoneelle nopealla synkronointijohdolla 

Digikameroihin voi tallentaa suuren määrän kuvia ja videota. Kun siirrät kuvat ja videot talteen tietokoneelle tai ulkoiselle tallennusvälineelle, vapautat tilaa kameran muistista. Näin pääset taas kuvaamaan ilman huolta kameran tallennustilan riittävyydestä. Tiedonsiirtojohdolla siirrät otoksesi turvallisesti ja nopeasti talteen. 

Jos kamerassa on muistikortti, voit asettaa sen suoraan kannettavaan tietokoneeseen tai SD-kortinlukijaan tiedostojen siirtämiseksi. Jos kamerassasi on kuitenkin sisäinen muisti, siirrät tiedostosi turvallisesti ja nopeasti liitäntäjohdolla. Synkronoitijohdossa tulee olla kameramalliisi sopiva liitin ja siirtonopeus. Lisäksi miellyttävä johdon pituus tekee kameran käsittelemisen miellyttävämmäksi. Nykyään useimmissa kameroissa tai erityisesti bloggaamista tai vloggaamista varten suunnitelluissa kameroilla on lisäksi internetyhteys, joka avulla tiedostot voidaan lähettää suoraan pilvipalveluun.

Subtel® ja CELLONIC® -liitäntäjohtomme on suunniteltu sopimaan ihanteellisesti verkkokauppamme tuotekuvauksissa ilmoitettuihin kameramerkkeihin ja -malleihin. Datakaapelimme toimivat myös latausjohtona, mikäli kamerasi tukee latausta USB-johdon kautta. Valikoimissamme on USB-johtoja monen eri valmistajan pokkarikameroille, järjestelmäkameroille, videokameroille ja actionkameroille, kuten Actionpro, Canon, GoPro, Fuji, JVC, Kodak, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Samsung ja Sony.

Löydä kameraasi sopiva liitäntäjohto

Kun etsit kameraasi sopivaa liitäntäjohtoa verkkokaupastamme, tarkista ensin kamerasi merkki (esim. Nikon) ja malli (esim. D5000). Näillä tiedoilla voit etsiä yhteen sopivaa datajohtoa. Voit etsiä sitä joko valikon kautta tai syöttämällä kamerasi merkin ja mallin nimi hakukenttään. Verkkokauppamme tuotekuvausten lopussa näet myös listan johtomme kanssa yhteensopivista kameramalleista.

Kamerajohtojemme tiedonsiirtonopeus on merkitty MBit/s tai GB/s, joka joka vastaa megatavuja ja gigatavuja sekunnissa. Yleisimmät liittimet kamerassa ovat mini-USB sekä 8- tai 12-napainen liitäntä. Johdon tietokoneen tai ulkoisen kovalevyn puoleinen liitäntä on yleisimmin A- tai B-tyypin USB-liitin. Tarkista kamerasi liitännät kamerastasi, sen alkuperäisestä johdosta tai kamerasi ohjekirjasta. Johtojemme liitännät näet verkkokauppamme tuotekuvauksissa ja tuotekuvissa. Suosittelemme aina lukemaan koko tuotekuvauksen ja katsomaan tuotekuvat. 

Jos tunnet olosi silti epävarmaksi, asiakaspalvelumme on myös valmis vastaamaan kysymyksiisi yhteen sopivuudesta. Voit myös palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän kuluessa, jos se ei vastaa täysin odotuksiasi. 

Muistathan viedä vanhan rikkinäisen johtosi sähkölaitteiden kierrätyspisteeseen (SER), sillä se ei kuulu sekajätteeseen.

Miten suojata johtoa?

Jos otat datajohdon mukaasi laukkuun, suojaa sitä kuljetuksen aikana pakkaamalle se pieneen pussiin. Jos pussi on vesitiivis, suojaa se silloin myös kosteudelta. Voit myös kääriä johdon jonkin esineen ympärille, jolloin se ei pääse taittumaan. Näin voit käyttää sitä pitkään.