.fi

Puhelimen panssarilasit ja suojakalvot

Valikoimissamme on panssarilaseja sekä muovisia näytönsuojakalvoja monille puhelinmalleille. Edulliset subtel®- ja CELLONIC®-näytönsuojat antavat varmuutta ja turvaa arkeen puhelimesi kanssa. Subtel on jo vuodesta 2004 asti toiminut berliiniläinen elektronisten laitteiden lisätarvikekauppa.
Järjestä:
3,95
11,95
2,95
5,95
8,95
6,95
3,95
5,95
6,95
3,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 27 >>

Puhelimen panssarilasi tai suojakalvo suojaa näyttöä

Älypuhelimet ovat lähes aina mukana, minkä takia ne myös ovat alttiita naarmuuntumiselle, likaantumiselle ja putoamiselle. Siksi puhelin on hyvä suojata suojakuorilla ja näytönsuojalla. Erityisesti puhelimen näyttö voi olla kallis korjattava, joten panssarilasi tai muovinen suojakalvo voivat pelastaa pulasta. Kännykän jälleenmyyntiarvo on myös suurempi, kun sen näyttö on ehjä ja naarmuuntumaton.

Ehkäisee naarmuja ja iskuja

Subtel®- ja CELLONIC®-näytönsuojakalvot ja panssarilasit suojaavat puhelimesi näyttöä edullisesti ja laadukkaasti. Puhdistusta kestävät panssarilasit ja suojakalvot suojaavat näyttöä lialta, naarmuilta ja kolhuilta. Näin voit huoletta pitää kännykkääsi mukanasi.

Valikoimissamme on erilaisia suojalaseja ja -kalvoja monenlaisille älypuhelinmalleille. Osa loppuu noin 2 mm ennen näytön reunaa, jolloin ne eivät haittaa suojakuoren asentamista ja osa on 3D full cover -näytönsuojia, jotka suojaavat kaarevat näytön koko reunat. Tutustu myös kännykän kameran suojalaseihin, joilla saat suojattua älypuhelimen takakameran linssin.

Erilaiset näytönsuojalasit ja suojakalvot

Yleensä panssarilasi on suojakalvoa paksumpi ja antaa aidomman kosketusnäytön tunteen lasipinnan ansiosta. Mitä kevyempi ja pehmeämpi suojakalvo taas on, sitä paremmin se tarttuu näytön reunoihin ja sitä helpompi se voi olla asentaa pyöreäkulmaiselle näytölle. 

Näytönsuojia valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten pehmeä muovi ja kova muovi sekä karkaistu lasi ja asahi-lasi. Suojalasin ja suojakalvon lujuus kuvataan asteikolla alkaen vähäisemmästä suojaustasosta 2H tai 3H kovimpaan materiaalin 9H. Suurin kovuusaste 9H on kovalla karkaistulla lasilla tai asahi-lasilla.

Yleisimmät materiaalit:

  • PET-suojakalvo (polyeteenitereftalaatti): edullinen, kevyt ja ohut muovi. Kuitenkin heikompi naarmuuntumisen- ja iskunkestävyys.
  • TPU-suojakalvo (termoplastinen polyuretaanielastomeeri): hyvin naarmuja kestävä muovi. Taipuisa, mutta asennuksessa voi jäädä herkästi ilmakuplia muovin alle.
  • Suojalasi tai karkaistu lasi: tehokas iskuja ja naarmuja vastaan. Erittäin hyvä läpinäkyvyys ja aito lasinen tuntu. Ei jää herkästi ilmakuplia alle, mutta jäykempi asettaa näytölle. 

Lisäksi näytönsuojakalvon tai suojalasin liima voi käsittää koko pinnan (full glue) tai olla vain suojan reunoilla. Tämä on myös ilmoitettu verkkokauppamme tuotekuvauksissa.

Näytönsuojien lisäksi löydät verkkokaupastamme puhelimen suojakoteloita sekä tiedonsiirtojohtojalatureita ja vara-akkuja. Selaa tarjontaamme! 

Näin löydät puhelimeesi sopivan näytönsuojan

Etsi verkkokaupastamme älypuhelimeesi sopivaa panssarilasia tai näytönsuojakalvoa joko valikon kautta tai syöttämällä hakukenttään kännykkäsi valmistajan ja mallin nimi. Lue aina koko tuotekuvaukset ja katso myös tuotekuvat. Tuotekuvauksen lopussa löydät myös listan yhteen sopivista puhelinmalleista. Jos olet silti epävarma näytönsuojan yhteensopivuudesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteillamme on lisäksi 30 päivän palautusoikeus.

Tuotekuvauksissa ja tuotekuvissa esitetään näytönsuojan materiaali ja ominaisuudet. Näytönsuojien mukana tulee myös alkoholipuhdistusliina ja/tai mikrokuitupuhdistusliina. Valikoimissamme on myös tuplapakkauksia, jolloin saat yhden tuotteen arkikäyttöön ja toisen varalle äkillistä tilannetta varten.