.fi

Uusi laturi tai varalaturi

Eikö vanha laturisi lataa enää tai kuumeneeko tai suriseeko laturisi? Subtelin valikoimista löydät edulliset ja laadukkaat laturit elektronisille laitteillesi. Meiltä löydät laturin niin kännykkään, tablettiin, kannettavaan tietokoneeseen kuin kameraan tai vaikkapa navigaattoriinkin.

Merkki
🔎︎
Järjestä:
8,95
14,95
14,95
24,95
7,99
14,95
19,95
14,95
9,95
9,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 87 >>

Etsitkö uutta laturia laitteeseesi?

Jos vanha laturisi on viallinen tai ei lataa enää kunnolla, tutustu Subtelin tarvikelatureihin. Selaa verkkokauppamme laajaa sähkölaitteiden laturivalikoimaa kannettavan tietokoneen latureista sähköparranajokoneen latureihin. Turvalliset Subtel® ja CELLONIC® -laturimme on suunniteltu korvaamaan laitteesi alkuperäinen laturi.

Laadukkaat ja edulliset laturit 3 vuoden takuulla

Kun lataat laitteesi pikalaturillamme, laitteesi on taas pian käyttökunnossa. Nopeasta latauksesta huolimatta lataus on hellävarainen ja tukee akun pitkäaikaista toimintakykyä. Latureissamme on CE-merkintä ja ne on suojattu ylikuumenemiselta, ylijännitteeltä ja oikosululta. Joissakin latureissamme on lisäksi näyttö, jolta voit seurata latauksen etenemistä. Laadukkaat laturimme ovat edullisia ja niillä on kolmen vuoden takuu.

Suuri valikoima latureita tarpeisiisi

Valikoimissamme on perinteisiä verkkovirtalatureita sekä USB-latureita. Perinteinen verkkovirralla toimiva seinälaturi yhdistetään suoraan pistorasiaan, kun USB-laturi koostuu USB-adapterista ja irrotettavasta USB-johdosta. Tällöin voit ladata laitteesi halutessasi myös pelkän USB-latausjohdon kautta liittämällä johto esimerkiksi tietokoneeseen tai ulkoiseen varavirtalähteeseen. Lisäksi osa USB-latausjohdoista toimii myös tiedonsiirtokaapelina.

Verkkovirtalatureiden ja USB-latureiden lisäksi valikoimissamme on akkulatureita ja ladattavien paristojen latureita. Valikoimissamme on myös latureita, joilla voi ladata kahta tai useampaa akkua tai paristoa samanaikaisesti. Näin laitteesi on käyttökunnossa vielä nopeammin. Meiltä löytyy myös valmiita paristolaturin ja ladattavien paristojen yhteispakkauksia. Valikoimissamme on myös latausasemia esimerkiksi akkukäyttöiselle johdottomalle imurille. Tarkista aina oman laitteesi latausliitäntä ennen laturin ostoa.