.fi

Sähkötyökalujen laturit subtelilta

Subtel® ja CELLONIC® -latureillamme lataat työkalusi nopeasti ja turvallisesti. Subtel on myynyt latureita, akkuja ja muita elektronisten laitteiden tarvikkeita jo vuodesta 2004 lähtien. Verkkokaupastamme löydät tarvikelatureita useisiin akkukäyttöisiin työkaluihin, kuten akkuporakoneeseen, iskuporakoneeseen, poravasaraan, ruuvinvääntimeen, pyörösahaan, puukkosahaan, kulmahiomakoneeseen, kärkihiomakoneeseen, tasohiomakoneeseen ja kiillotuskoneeseen sekä työvalaisimiin ja miksereihin. 

Järjestä:
9,95
37,95
| -8%

34,95
Varastossa ja valmiina toimitettavaksi
33,95
39,95
39,95
34,95
33,95
29,95
47,95
65,95
1 2 >>

Laadukkaat tarvikelaturit sähkötyökaluihin

Sähkötyökaluilla voi työskennellä useita tunteja kaukana pistorasiasta. Työkalujen tehokkaiden akkujen avulla voit työskennellä turvallisesti ja tehokkaasti virtajohdon kantamattomissa. Jos työkalu ei kuitenkaan enää lataudu kuten aikoinaan, ongelma on mitä todennäköisimmin joko sähkötyökalun laturissa tai akussa. 

Myymme subtel.fi -sivustollamme tarvikelatureita, jotka ovat yhteensopivia erityisesti seuraavien valmistajien akkutyökaluihin: AEG, AL-KO, Birchmeier, Black & Decker, Bosch, Collomix, Craftsman, Cub Cadet, Dewalt, Dremel, Edding, Einhell, Eisenblätter, FESTOOL, Fischer, Flymo, Gardena, Haaga, Hitachi, Husqvarna, Karcher, LINCOLN, Mafell, Makita, Matrix, McCulloch, Medion, Metabo, Milwaukee, Panasonic, Pellenc, Robomow, Rockwell, Rokamat, Rothenberilger, Starmi, Steinel, WOLF-Garten, Worx ja Würth.

Kuinka valita akkutyökaluun sopiva laturi?

Subtel® ja CELLONIC® -laturimme ovat täysin yhteensopivia korvaamaan alkuperäisen akkutyökalusi laturi. Useat laturimme käyvät myös moniin erityisesti saman valmistajan työkalumalleihin sekä myös joihinkin eri valmistajien työkaluihin. Tällöin voit ladata samalla laturilla eri työkaluja. Tarkista kuitenkin aina ensin laturin ja työkalun yhteensopivuus.

Laturiemme tuotesivuilta näet mihin työkaluihin laturimme sopivat. Voit etsiä verkkokaupastamme laturia joko alkuperäisen laturisi kooditunnuksella tai työkalun valmistajan ja mallin nimellä. Tuotekuvaustemme lopussa on listattu laturin kanssa yhteen sopivat työkalumerkit ja -mallit. Voit lisäksi verrata tuotekuvauksemme tietoja alkuperäisen laturisi tietoihin ja katsoa, vastaavatko ne toisiaan. Latureidemme tekniset tiedot, kuten lähtö- ja tulojännite sekä ampeerit, löytyvät tuotekuvauksissa ja -kuvissa ja ne on myös painettu latureihimme. 

Suosittelemme aina lukemaan koko tuotekuvauksen ja katsomaan tuotekuvat. Kun laturi on laitteeseesi sopiva, se ei vahingoita akkua. Jos et ole varma tuotteen yhteensopivuudesta, voit ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluumme.

Uudella laturilla luotettavasti virtaa

Kun lataat akkutyökalusi nopealla tarvikelaturillamme, se on taas pian käyttökunnossa. Nopeasta latauksesta huolimatta laturimme lataavat hellävaroen ja tukevat akun pitkäaikaista toimintakykyä. Turvalliset laturimme on suojattu ylikuumenemiselta, ylijännitteeltä ja oikosululta ja niillä on CE-merkintä. Myös johdot ja liittimet ovat laadukkaita ja murtumattomia. Lisäksi laadukkaat laturimme ovat edullisia ja niillä on kolmen vuoden takuu.

Muistathan viedä vanhan rikkinäisen laturisi sähkölaitteiden keräyspisteeseen, sillä se ei kuulu sekajätteeseen.

Verkkokaupassamme voit maksaa luottokortilla, ennakkomaksuna tilisiirtona tai PayPalin kautta. Voit myös palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän kuluessa, jos se ei vastaa täysin odotuksiasi. Tilaa helposti ja turvallisesti verkkokaupassamme subtel.fi!