.fi

Kuulokkeiden laturit

Subtel® ja CELLONIC® -laturimme on suunniteltu korvaamaan kuulokkeittesi alkuperäinen laturi. Laturit antavat juuri sopivasti virtaa eivätkä vahingoita kuulokkeittesi akkua, mikä tukee akun pitkää käyttöikää. Näin bluetooth-kuulokkeesi ovat taas valmiit podcastien, musiikin tai äänikirjan kuunteluun tai pitkiin keskusteluihin.

Järjestä:
15,95
9,95
9,95
9,95
9,95
10,95
9,95
9,95
9,95
15,95
1 2 3 >>

Edullinen ja turvallinen kuulokkeiden laturi subtelilta

Jos etsit edullista ja turvallista laturia tai varalaturia langattomille kuulokkeillesi, subtelilla olet oikeassa osoitteessa. Subtelilla on laaja valikoima tarvikelatureita modernilla ja tehokkaalla teknologialla. 

Valikoimissamme on tarvikelatureita mm. seuraavien valmistajien kuulokkeisiin: Apple, Bang & Olufsen, Beats, Bose, Creative, Harman Kardon, Huawei, Jabra, JBL, Logitech, LG, Philips, Plantronics, Samsung, Siemens, Sennheiser, Sony ja Ultimate Ears.

Miten etsin sopivan laturin kuulokkeisiini?

Verkkokaupassamme on useita erilaisia latureita, joten on tärkeää valita juuri kuulokkeisiisi sopiva. Varmistaaksesi, mikä laturi sopii kuulokkeisiisi, jokaisella verkkokauppamme tuotesivulla on selkeät tiedot siitä, mitkä kuulokemallit sopivat kyseisen laturin kanssa. Lue tuotetekstit huolellisesti ja katso myös kuvat. Niissä näkyvät yhteen sopivien kuulokemallien lisäksi laturin tekniset tiedot, kuten jännite ja ampeerit. Voit myös verrata näitä alkuperäisen laturisi tietoihin. Jos alkuperäisen laturisi tekniset tiedot eivät ole enää selkeästi luettavissa, löydät ne myös kuulokkeidesi käyttöoppaasta. Tarkista myös millainen latausliitäntä kuulokkeissasi on.

Voit etsiä uutta laturia verkkokaupastamme hakemalla sitä kuulokkeidesi valmistajan ja mallin nimellä tai alkuperäisen laturisi sarjanumerolla. Latureidemme tuotesivujen lopusta löydät myös listan laturimme kanssa yhteensopivista kuulokkeista. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa löytämään kuulokkeisiisi sopivan tarvikelaturin.

Laadukkaat CE-merkityt tarvikelaturit

Kuulokelatureissamme on kiinteitä verkkovirtalatureita sekä sellaisia, joissa on irrotettava latausjohto ja latausadapteri. Latausjohdot ovat taipuvia ja liittimet sekä johdot murtumattomia. Latureissamme on laadukkaat, testatut osat. Turvalliset laturimme on suojattu ylikuumenemiselta, ylijännitteeltä ja oikosululta ja niillä on CE-merkintä.

Laturimme lataavat akun nopeasti, mutta hellävaroen. Teknologian kehittyessä uusi laturi voikin ladata akun tehokkaammin kuin alkuperäinen laturi. Kun hankit uuden laturin, säästät kukkaroa ja ympäristöä. Latureillamme, kuten muillakin tuotteilla, on lisäksi kolmen vuoden takuu. Muistathan viedä vanhan rikkinäisen laturisi sähkölaitteiden keräyspisteeseen, sillä se ei kuulu sekajätteeseen. 

Huomaathan, että vika voi olla myös akussa, jos laitteesi ei lataudu normaalisti. Subtelilta löydät myös tarvikeakut moniin sekä uusiin että vanhoihin kuulokemalleihin. Subtel tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tarvikelatureita ja tarvikeakkuja monenlaisille akkukäyttöisille laitteille jo vuodesta 2004 lähtien.

Verkkokaupassamme voit maksaa luottokortilla, ennakkomaksuna tilisiirtona tai PayPalin kautta. Voit myös palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän kuluessa, jos se ei vastaa täysin odotuksiasi.

Suojaa laturiasi matkalla

Laturit eivät onneksi tarvitse sen kummempaa huoltoa. Jos otat laturin mukaasi reissuun tai pakkaat sen laukkuun, se on kuitenkin hyvä suojata kolhuilta. Monet käyttävätkin kuulokkeitaan matkalla, kulkuneuvoissa tai toimistolla ja ottavat laturin mukaan laukkuun tai reppuun. Ottaessasi laturin mukaasi, laita se varulta vielä erillisen pussin sisään, ja jos se on vielä vesitiivis, aina parempi. Jätä kuitenkin pussiin tarpeeksi tilaa latausjohdolle.