.fi

Statiivit ja jalustat

Onko kaunis auringonlasku silmiesi edessä, mutta kuva vaatii vakautta? Kamerajalusta auttaa vakauttamaan kameran tai kännykän ja takaa siten heilahtamattoman kuvan. Jalustamme ovat vakaita, kevyitä ja kestäviä, joten ne sopivat moneen tilanteeseen.
Merkki
🔎︎

Statiivit kameralle ja puhelimelle

Erilaiset kamerajalustat valokuvakameralle tai puhelimelle sekä selfiekepit ja kuvauskahvat sopivat eri käyttötarkoituksiin. Haluatko ottaa kuvia tasaisella pinnalla sisätiloissa vai kuvata epätasaisessa maastossa tai ottaa videokuvaa liikkuvasta kohteesta, kuten skeittarista? Meiltä löydät sopivan jalustan joka käyttötarkoitukseen.

Valikoimissamme on vankkajalkaisia ja pienikokoisia alumiinisia kolmijalkoja kameralla tai kännykällä kuvaamiseen. Monet kamerajalustoista voidaan muuntaa myös monopodiksi, yhdeksi vakaaksi jalaksi, jota voi pitää kädessä videota kuvatessa. Lisäksi löydät meiltä taipuvia muovisia kolmijalkoja, joiden taipuvat jalat voit kiinnittää vaikkapa kaiteeseen tai puun oksaan uusien kuvakulmien löytämiseksi. 

Kevyissä kolmijaloissa on useimmiten kumipohjat, jotka pitävät jalustan tukevasti alustassa. Usein kamerajaloissa on kääntyvä kuvauspää, jonka ansiosta voit maksimoida kuvakulmien käytön. Lisäksi joissakin kameran jaloissa on vatupassi, joka auttaa suoristamaan kuvan horisonttia.

Kuinka valita sopiva kamerajalusta?

Etsi verkkokaupastamme kameraasi tai älypuhelimeesi sopivaa jalustaa joko valikon kautta tai syöttämällä hakukenttään kamerasi tai puhelimesi valmistajan ja mallin nimi. Lue aina tuotteidemme tuotekuvaukset ja katso myös tuotekuvat. Tuotekuvauksen lopussa löydät myös listan yhteen sopivista laitemalleista. Subtel®- ja CELLONIC®-jalustamme ovat edullisia ja laadukkaita. Lisäksi tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus ja kolmen vuoden takuu.

Suosittelemme tarkistamaan kamerasi painon, sillä jotkin kevyet kamerajalat eivät kanna suuria, painavia kameraa. Tulos voi olla katastrofaalinen, jos arvokas kamerasi kaatuu. Tarkista myös valokuva- tai videokamerasi kiinnitys. Yleisin on ¼ ”ruuvikierrekiinnitys jalustaan. Jos jalustassa on kännykkäkiinnitys, tarkista myös kännykkäsi leveys, jotta se pysyy kännykkäpidikkeessä.

Meiltä löydät kolmijalat useille eri kamera- ja älypuhelinvalmistajille, kuten Apple, Canon, GoproXTE, Fuji, Huawei, Kodak, Nikon, Nokia, Olympus, Panasonic, Samsung, Sony ja Xiaomi.