.fi

Latausjohdot, datakaapelit ja USB-johdot useisiin laitteisiin

Subtelin valikoimista löydät edulliset ja laadukkaat USB-kaapelit ja muut tiedonsiirtojohdot elektronisille laitteillesi 3 vuoden takuulla. Verkkokaupastamme löydät kaapelit niin kännykkään, tablettiin, kannettavaan tietokoneeseen kuin kameraan tai vaikkapa navigaattoriinkin.

Merkki
🔎︎
LG 19
bq 15
Järjestä:
5,95
5,95
9,95
5,95
5,95
6,95
8,95
5,95
4,95
5,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 133 >>

Etsitkö uutta datakaapelia laitteeseesi?

Onko vanha datakaapelisi vaurioitunut tai puuttuuko sinulta johto upouuteen tai jo vanhaan laitteeseesi? Subtelin verkkokaupassamme on suuri valikoima erilaisia tiedonsiirtojohtoja erilaisille elektronisille laitteille. Löydät meiltä johdot niin kannettavaan tietokoneeseen, kännykkään, kameraan, käsikonsoliin, tablettiin kuin älykelloonkin.

Laadukkaat datajohtomme ovat myös edullisia. Tutustu myös tuplapakkauksiin, jolloin saat yhden johdon kotiin arkikäyttöön ja toisen vaikkapa laukkuun varalle tai mökille.

Laadukkaat ja edulliset tiedonsiirtojohdot 3 vuoden takuulla

Datajohdolla siirrät tärkeimmät tiedostosi laitteeltasi turvallisesti ja nopeasti tietokoneellesi. Näin voit varmuuskopioida tiedostosi, kuten tärkeät valokuvasi, dokumenttisi tai musiikkitiedostot tietokoneellesi. Synkronointijohto siirtää suurella tiedonsiirtonopeudella suurenkin tietomäärän nopeasti, joten voit ladata myös ohjelmistopäivityksen laitteeseesi.

Subtel® ja CELLONIC® -johtomme ovat taipuvia ja johdot sekä niiden liittimet ovat murtumattomia. Johdoillamme on myös CE-merkintä ja kolmen vuoden takuu.

Suuri valikoima johtoja tarpeisiisi

Valikoimissamme on tiedonsiirtojohtoja erilaisilla liittimillä oman laitteesi tarpeisiin. Tavallisimpia ovat USB-johdot. Valikoimissamme on monenlaisia USB-johtoja, kuten mini-USB-, micro-USB- sekä USB-A-, USB-B- ja USB-C-liitännällä. Johtomme sopivat kaikkiin laitteisiin, joissa on vastaava liitäntä. Tarkista aina liitäntä laitteestasi ja jos olet vielä epävarma, niin vielä laitteesi ohjekirjasta. Erilaiset USB-liitännät sopivat erilaisiin sähköisiin laitteisiin, kuten tietokoneeseen, läppäriin, näppäimistöön, tulostimeen, skanneriin, kameraan, kovalevyyn, älypuhelimeen ja tablettiin.

Jos laitteesi tukee latausta USB:n kautta, voit myös ladata sen USB-johdollamme. Silloin voit yhdistää laitteesi johdolla tietokoneeseen, USB-verkkovirta-adapteriin tai auton USB-tupakansytytysadapteriin latausta varten. USB-kaapelimme ovat pikalatausjohtoja, jolloin saat laitteesi taas pian käyttökuntoon.

Valikoimissamme on myös USB-OTG (On The Go) -kaapeleita USB-liitännällä varustetun laitteen, kuten muistitikun, yhdistämiseksi esimerkiksi älypuhelimeen. Näin voit varmuuskopioida tiedostoja tai vapauttaa puhelimesi muistia. Lisäksi voit kopioida tiedostoja kännykkään tai tabletille, vaikka kosketusnäyttö olisi rikki, yhdistämällä USB-hiiri tai näppäimistö tiedostojen siirron helpottamiseksi. USB-OTG-johdolla voit myös yhdistää peliohjaimen OTG-tuettuun älypuhelimeen tai tablettiin. Lisäksi voit yhdistää OTG-tuetun laitteen, kuten älypuhelimen, tabletin tai kameran suoraan valokuvatulostimeen.

Erilaiset USB-johdot

USB-A
Klassisen muotoinen USB-liitäntä, kuten mahdollisesti tietokoneessasi tai älytelevisioissa. Useimpien tiedonsiirtojohtojen toisessa päässä on USB-liitin.
USB-B
Lähes neliömäinen liitin, jota käytettiin tyypillisesti suurempien laitteiden, kuten tulostimen tai skannerin tietokoneeseen liittämiseksi. Nykyään harvinaisempi liitäntätyyppi.
Mini-USB
Pienempi versio B-tyypistä. Mini-USB löytyy vanhemmista digikameroista, MP3-soittimista ja navigaattoreista.
Mini-USB 8 pin
Erikoisversio mini-USB-johdosta. Käytössä enimmäkseen digikameroissa suoraan tulostimeen tai tietokoneeseen liittämiseksi.
Micro-USB
Litteä ja ohut micro-USB oli pitkään yleisin USB-liitin monissa kannettavissa elektronisissa laitteissa. Se oli yleinen bluetooth-kaiuttimissa, langattomissa kuulokkeissa, navigointilaitteissa ja älypuhelimissa.
USB-C
Uusin USB-liitäntätyyppi on litteä ja pyöreäkulmainen USB-C. Se on uusimmissa kannettavissa tietokoneissa, Android-puhelimissa ja tableteissa. USB-C mahdollistaa nopeamman latauksen ja tiedonsiirron kuin aiemmat liitäntätyypit.

Latausnopeudet

Datakaapelien latausnopeudet ja tiedonsiirtonopeudet vaihtelevat - lähinnä USB-versiosta, johdon laadusta ja sähköä johtavissa osissa käytetyistä materiaaleista johtuen. Kiinnitä huomiota johdon latausvirtaan, joka ilmoittaa maksimilatausvirran ampeereina (A). Nykyään latausnopeus on 1A - 3A. Pikalataus alkaa 2A:sta alkaen. Joten jos etsit pikalatausjohtoa, katso, että se mahdollistaa vähintään 2A latausvirran. Pikalataustoiminnolla varustetut USB-johdot ovat poikkileikkaukseltaan leveämpiä ja voivat siksi johtaa suurempia määriä virtaa. Pikalatausjohdolla voit ladata älypuhelimesi 2–4 kertaa nopeammin kuin tavallisella kaapelilla. Ne ovat tosin usein hieman hinnakkaampia kuin johdot, joissa on hitaampi latausnopeus. Jos liität latausjohdon latausadapteriin verkkovirtaan liittämiseksi, huomioi myös sen tehokkuus.

USB-versiot ovat taaksepäin yhteensopivia. Voit siis käyttää uutta USB-johtoa, jossa on uusi USB-versio, vanhempien laitteidesi kanssa. Mitä uudempi USB-versio, sitä suurempi luku, kuten USB 2.0 tai 3.0.

Tarkista ensin laitteesi USB-portti

Kun etsit uutta USB-johtoa, tarkista ensin laitteesi USB-portti varmistaaksesi, että uusi USB-kaapeli on laitteeseesi sopiva. Voit myös lukea laitteesi käyttöohjeista tarkemmin sen liitännästä. Voit myös lähettää asiakaspalveluumme kuvan laitteesi USB-portista, niin saat vastauksen yhteensopivasta johdosta. Lue myös aina verkkokauppamme tuotekuvaukset ja katso tuotekuvat. Tuotteillamme on lisäksi 30 päivän palautusoikeus. Muistathan viedä vanhan rikkinäisen johtosi sähkölaitteiden kierrätyspisteeseen (SER), sillä se ei kuulu sekajätteeseen.

Jos otat latausjohdon mukaasi, suojaa sitä matkalla pakkaamalle se pieneen pussiin. Jos pussi on vielä vesitiivis, suojaa se silloin myös kosteudelta. Voit myös kääriä johdon jonkin esineen ympärille, jolloin se ei pääse taittumaan. Näin voit käyttää sitä pitkään.