.fi

Edulliset ja laadukkaat akut

Subtelilta löydät edulliset ja laadukkaat tarvikeakut elektronisille laitteillesi. Meiltä löydät akut niin tablettiin, kännykkään, kannettavaan tietokoneeseen kuin kameraan tai vaikkapa navigaattoriinkin. Turvalliset Subtel® ja CELLONIC® -akkumme on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä. Akuillamme on myös CE-merkintä.

Merkki
🔎︎
Sony 226
HP 162
Dell 116
ASUS 113
LG 29
Järjestä:
19,95
16,95
17,95
32,95
19,95
6,95
19,95
17,95
23,95
37,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 454 >>

Etsitkö uutta akkua tai vara-akkua?

Kuluuko akkusi nopeasti tai tyhjeneekö se yllättäen? Mitä enemmän käytät kännykkää, läppäriä, peliohjainta tai vaikkapa akkuimuria, sitä nopeammin akun kesto alkaa heikentyä. Verkkokaupastamme löydät laadukkaat tarvikeakut moniin eri laitteisiin. Subtel® ja CELLONIC® -akkumme ovat täysin yhteensopivia korvaamaan alkuperäisen akkusi.

Akullamme saat uutta virtaa monenlaisiin pieniin kuin vaativiinkin tehtäviin. Pitkäkestoinen akku suurella kapasiteetilla säästää myös jatkuvalta lataamiselta. Näin voit nauttia laitteesi käytöstä pitkään ilman lataustaukoa. Voit käyttää uutta akkua myös vara-akkuna esimerkiksi reissussa tai mökillä. Näin virta ei lopu kesken työskentelyn tai vaikkapa videopuhelun tai valokuvaamisen. 

Laadukkaat ja edulliset akut 3 vuoden takuulla

Pitkäikäiset tarvikeakkumme kestävät useita latauskertoja. Akkumme ovat turvallisia ja suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä. Ne myös testataan säännöllisesti. Kattavassa testauksessa jokainen akun kenno testataan erikseen. Akuillamme on myös CE-merkintä. Laadukkaat subtel® ja CELLONIC® -akkumme ovat lisäksi edullisia ja niillä on kolmen vuoden takuu. 

Akun kapasiteetti ilmoitetaan ampeereina (Ah), joka merkitsee akussa kulkevaa sähkövirtaa. Akun kyvyn ylläpitää tätä sähkövirtaa kertoo jännite, joka ilmaistaan voltteina (V). Akun teho taas ilmaistaan watteina (Wh), joka saadaan kertomalla ampeerit volteilla. Nämä tiedot on ilmoitettu verkkokaupassamme akkujen tuotekuvauksissa, tuotekuvissa ja ne on myös painettu akkuihimme.  

Laadukkaissa tarvikeakuissamme käytetään modernia teknologiaa. Tärkeimmät nykyään käytetyt akkuteknologiat ovat litiumioni ja litiumpolymeeri. Nämä akut ovat kevyitä ja pienikokoisia, mutta pystyvät varastoimaan paljon energiaa, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi älypuhelimiin. Myös NiMH-teknologian akuissa on suuri energiatiheys. Niitä käytetään taas suuremmissa laitteissa, kuten kannettavissa tietokoneissa, työkaluissa ja robottiruohonleikkureissa. Myös akussa käytetyn teknologian löydät verkkokauppamme tuotekuvauksissa ja -kuvissa ja se on painettu myös suoraan akkuihimme. 

Akun vaihto

Voit etsiä verkkokaupastamme akkua joko vanhan akkusi kooditunnuksella tai laitteesi valmistajan ja mallin nimellä. Subtelin verkkokaupassamme on saatavilla myös korjaustyökalusarjoja, jotka sisältävät tarkkuusruuvimeisseleitä ja esimerkiksi pinsetit, imukupit ja näyttötarran. Näiden avulla voit vaihtaa akun esimerkiksi kännykkääsi, jonka takakantta ei saa muuten itse auki. 

Valikoimissamme on lisäksi akun ja laturin yhteispakkauksia. Lisäksi meiltä löytyy varavirtalähteitä, jotka toimivat kuin ulkoisina akkuina. Nämä ovat käteviä jos akkusi tyhjenee, muttet pysty muuten lataamaan sitä esimerkiksi retkellä. Jos laitteesi ei lataudu kunnolla, tarkista ensin laturisi tai mahdollinen USB-johtosi. Jos johto tai laturi on viallinen, uusi tulee todennäköisesti vielä akkua edullisemmaksi.