.fi

Kannettavan tietokoneen akut

Kun muuten hyvin toimivasta tietokoneestasi on akku heikentynyt, säästät rahaa ja luontoa vaihtamalla akun uuden tietokoneen ostamisen sijaan. Subtelilla on vuodesta 2004 lähtien toimineena teknisten tarvikkeiden asiantuntijana suuri valikoima laadukkaita tarvikeakkuja. Valikoimissamme on myös työkaluja akun vaihtoon. Päätoimipisteemme on Berliinissä ja tuotteillamme on 3 vuoden takuu.

Järjestä:
32,95
37,95
32,95
32,95
34,95
34,95
29,95
44,95
34,95
34,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 66 >>

Laadukas kannettavan tietokoneen akku subtelilta

Kannettava tietokone on tärkeä väline työssä, opiskelussa ja vapaa-ajalla. Varsinkin etätyö on lisännyt kotoa käsin työskentelyä. Lisäksi mahdollisuus työskennellä tai opiskella kaukana pistorasian luota tekee kodistamme paljon suuremman, kun terassia, pihaa tai puistoa voi käyttää myös kotitoimistona.

Jos kannettavan tietokoneesi akku on kuitenkin alkanut heikentyä, tyhjenee tavallista nopeammin tai latautuu huonosti, voi olla aika vaihtaa uusi akku. Verkkokaupastamme löydät tarvikeakkuja esimerkiksi tuotemerkeille: Acer, Apple, ASUS, Dell, Fujitsu, HP, Huawei, Lenovo, Samsung, Sony ja Toshiba.

Millainen akku sopii läppäriini?

Vaihtoakkumme ovat täysin yhteensopivia korvaamaan läppärisi alkuperäisen akun. Voit etsiä uutta akkua verkkokaupastamme tietokoneesi valmistajan ja mallin nimellä tai vanhan akkusi sarjanumerolla. Tarvikeakkujemme kanssa yhteensopivat tietokonemallit on ilmoitettu kunkin akun tuotekuvaustekstin lopussa. Tekniset tiedot, kuten ampeeri, jännite ja watit, löytyvät verkkokauppamme tuotekuvauksista ja tuotekuvista ja ne on myös painettu akkuihimme. 

Laadukkaat subtel® ja CELLONIC® -akkumme ovat edullisia ja niillä on kolmen vuoden takuu. Akuillamme on luonnollisesti myös CE-merkintä. Kaikissa kannettavien tietokoneiden akuissamme on suuri kapasiteetti ja pitkä käyttöikä. Tarvikeakut ovat turvallisia, sillä ne on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä. Niiden kennot myös testataan säännöllisesti.

Kuinka kauan tietokoneen akku kestää?

Kannettavan tietokoneen akun käyttöikä riippuu siitä paljonko käytät tietokonetta. Mitä enemmän työskentelet tai viihdyt läppärilläsi, sitä nopeammin akku myös kuluu. Raskaat ohjelmat myös kuluttavat virtaa ja siten myös akkua nopeammin. Jos käytät useita ohjelmia samanaikaisesti, surffaat verkossa ja käytät tietokoneen bluetooth-yhteyttä, virtaa kuluu enemmän ja akku tyhjentyy nopeammin. 

Jotta tietokoneesi akku olisi mahdollisimman pitkäikäinen, voit tukea akun toimintaa seuraavilla vinkeillä.

  • Säädä näytön kirkkaus silmillesi sopivaksi. Ylimääräinen kirkkaus voi rasittaa silmiäsi ja kuluttaa virtaa.
  • Aktivoi tietokoneeseen virransäästötila kun et käytä konetta. Sulje myös ylimääräiset taustaohjelmat ja yhteydet käyttäessäsi tietokonetta, jotta ne eivät veisi virtaa taustalla.
  • Yritä pitää kannettavan tietokoneen pohja puhtaana pölystä tai pehmeiltä alustoilta, jotka usein pitävät tietokonetta ja akkua lämpimänä. Lämpö aktivoi tietokoneen tuulettimet, mikä lisää virrankulutusta.
  • Vältä altistamasta tietokonetta pakkaselle tai kuumuudelle, sillä akku toimii parhaiten huoneenlämmössä. Käytä tietokonetta vasta kun se on ollut huoneen lämmössä vähän aikaa.
  • Lataa tietokoneesi ennen kuin sen akku tyhjenee kokonaan. Tämä tukee litiumakkujen käyttöikää.

Läppärin akun vaihto

Läppäreiden takakantta ei yleensä saa itse auki ilman työkaluja. Siksi verkkokaupassamme on myös työkalusarjoja takakannen avaamista ja akun vaihtoa varten. Työkalusarjat sisältävät mm. tarkkuusruuvimeisseleitä, pinsetit ja muita työkaluja. Valikoimissamme on myös akun ja työkalusarjan yhteispakkauksia. 

Muistathan aina viedä vanha läppärin akun keräyspisteeseen tai sähkö- ja elektroniikkaliikkeeseen kierrätettäväksi. Akun navat on myös teipattava tai muuten suojattava ennen keräykseen jättöä.