.fi

Uusi akku bluetooth-kuulokkeisiisi

Subtelilta löydät tarvikeakkuja monille eri kuulokemalleille, joiden avulla saat musiikin tai puheen kuunteluun uutta virtaa. Kuunteletpa puhetta, rokkia, poppia tai iskelmää, pitkä akun kesto takaa tunnelman jatkumisen. Subtelin kuulokeakut latautuvat nopeasti ja antavat pitkän käyttöajan, joten voit olla varma, ettei soittolistasi simahda.

Järjestä:
16,95
31,95
6,95
11,95
9,95
6,95
45,95
19,95
23,95
39,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 >>

Etsitkö uutta akkua tai vara-akkua kuulokkeisiisi?

Kuvittele että makaat rannalla kuunnellen suosikkibiisiäsi ja yhtäkkiä DJ pysähtyy. Mutta se ei olekaan musiikki vaan akkusi. Jos langattomista kuulokkeistasi loppuu virta nopeasti, vaihtoakku voi auttaa. 

Subtelilta löydät tarvikeakkuja monille eri kuulokemalleille. Tehokkaat ja pitkäikäiset subtel® ja CELLONIC® -akkumme kestävät useita latauskertoja. Voit käyttää akkuamme myös vara-akkuna esimerkiksi rannalla tai puistossa tai vaikkapa reissussa. Näin virta ei lopu kesken musiikin tai puheen kuuntelun vaikka pistorasiaa ei olisikaan lähettyvillä. Pitkäkestoinen akku suurella kapasiteetilla säästää myös jatkuvalta kuulokkeiden lataamiselta. Näin voit nauttia musiikista tai puheesta pitkään ilman verkkovirtaa.

Laadukkaat kuulokkeiden tarvikeakut

Subtel on toimittanut tarvikeakkuja jo vuodesta 2004 lähtien. Tarvikeakkumme ovat turvallisia, sillä ne on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä. Niiden kennot myös testataan kattavasti ja säännöllisesti. 

Kuulokeakut ovat enimmäkseen joko litiumakkuja tai nikkelimetallihybridiakkuja (NiMH). Akussa kulkeva sähkövirta ilmoitetaan ampeereina (Ah), mikä kertoo akun kapasiteetin. Jännite taas ilmaisee akun kyvyn ylläpitää tätä sähkövirtaa ja se ilmaistaan voltteina (V). Näiden tulo on watti (Wh), joka taas ilmaisee kuulokkeiden akun tehon.

Akuissamme käytetyn teknologian ja muut tiedot näet verkkokauppamme tuotekuvauksissa ja -kuvissa ja ne on painettu myös suoraan akkuihimme. Akuillamme on luonnollisesti myös CE-merkintä. Laadukkaat subtel® ja CELLONIC® -akkumme ovat lisäksi edullisia ja niillä on kolmen vuoden takuu.

Miten löydän kuulokkeisiini sopivan akun?

Voit etsiä verkkokaupastamme vara-akkua joko vanhan akkusi kooditunnuksella tai kuulokkeidesi valmistajan ja mallin nimellä. Varmistaaksesi, mikä tarvikeakkumme sopii juuri sinun kuulokkeellesi, jokaisen akun tuotesivulla on tiedot siitä, minkä merkin ja mallin kuulokkeisiin akkumme sopivat. Lue tuotetekstit huolellisesti ja katso myös tuotekuvat. Voit myös verrata akkumme ja alkuperäisen akkusi tietoja nähdäksesi vastaavatko ne toisiaan. Löydät akkumme tekniset tiedot, kuten akun ampeerin, jännitteen tai watit akun kuvaustekstistä ja tuotekuvista. Asiakaspalvelumme vastaa myös joka arkipäivä kysymyksiisi.

Akkumme on suunniteltu sopimaan juuri kunkin tuotekuvauksen lopussa ilmoitetuille kuulokemerkeille. Kun bluetooth-kuulokkeissasi on juuri niihin sopiva akku, joka ei kuluta liian vähän tai liian paljon virtaa, kuulokkeesi kestävät kauemmin. Valikoimissamme on tarvikeakkuja mm. seuraavien valmistajien kuulokkeisiin: Apple, Bang & Olufsen, Beats, Bose, JBL, Logitech, Sennheiser ja Sony.

Voinko vaihtaa kuulokkeiden akun itse?

Akun vaihtaminen bluetooth-kuulokkeisiin on usein helppoa. Jos akkua ei saa kuitenkaan itse irti, valikoimissamme on myös työkalusarjoja, jotka sisältävät tarkkuusruuvimeisseleitä ja esimerkiksi pinsetit ja imukupit. Näiden avulla voit vaihtaa itse akun kuulokkeisiisi. Voit myös etsiä internetistä tietoa miten vaihtaa akku kuulokkeisiisi.

Valikoimissamme on myös akkujen tuplapakkauksia, jolloin saat yhden akun käyttöön ja toisen varalle vaikkapa laukkuun. Valikoimissamme on myös akun ja laturin yhteispakkauksia. Nämä ovat käteviä jos laturisi on vioittunut tai tarvitset toisen laturin varalle. Lisäksi verkkokaupastamme löytyy varavirtalähteitä, jotka toimivat kuin ulkoisina akkuina. Näiden avulla pystyt lataamaan kuulokkeesi ilman verkkovirtaa esimerkiksi reissussa.  Jos kuulokkeesi ei lataudu kunnolla, tarkista kuitenkin ensin laturisi tai mahdollinen USB-latausjohto.

Jos johto tai laturi on viallinen, uusi tulee todennäköisesti akkua edullisemmaksi. Muistathan vielä kierrättää akut käytön jälkeen viemällä ne keräyspisteeseen tai sähkö- ja elektroniikkaliikkeeseen kierrätettäväksi, sillä ne eivät kuulu sekajätteeseen. Akun navat on myös teipattava tai suojattava muulla tavoin.