.fi

Navigaattorin laturit

Subtelilta löydät tarvikelaturit monien eri valmistajien navigaattoreihin. Subtel® ja CELLONIC® -laturimme on suunniteltu korvaamaan navigaattorisi alkuperäinen laturi. Näin laitteesi saa sopivasti uutta virtaa eikä laturi myöskään vahingoita sen akkua. Valikoimissamme on tarvikelatureita mm. seuraavien valmistajien navigaattoreihin: Becker, BMW, Bryton, Falk, Garmin, Medion, Mitac, TomTom ja TwoNav.

Järjestä:
7,95
9,95
9,95
9,95
9,95
9,95
9,95
9,95
9,95
9,95
1 2 3 4 5 6 >>

Tehokas ja turvallinen navigaattorin laturi subtelilta

Jos laturisi on hukkunut tai navigaattorisi ei lataudu enää kunnolla, uusi laturi pelastaa. Subtelilta löydät tarvikelaturit ja tarvikeakut monien eri valmistajien navigaattoreihin. Ajettaessa tai matkustettaessa tuntemattomilla teillä hyvä laturi ja pitkäkestoinen akku on tärkeää. Subtelin laturit lataavat nopeasti, jotta saavutat määränpääsi ajaen, pyöräillen, vaeltaen tai vaikkapa golf-kärrysi kanssa. Voit myös hankkia uuden laturin varalaturiksi, jotta olet varustautunut kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Subtel tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tarvikelatureita ja tarvikeakkuja monenlaisille akkukäyttöisille laitteille jo vuodesta 2004 lähtien.

Miten löydän sopivan laturin?

Voit etsiä uutta laturia subtelin verkkokaupastamme hakemalla sitä navigaattorisi valmistajan ja mallin nimellä. Voit hakea laturia myös alkuperäisen laturisi sarjanumerolla. Latureidemme tuotesivuilta löydät laturien tekniset tiedot ja listan yhteensopivista navigaattoreista. Vertaa näitä tietoja alkuperäisen laturisi tietoihin niin varmistut yhteensopivuudesta. Löydät alkuperäisen laturisi tiedot myös navigaattorisi käyttöoppaasta.

Tarkista millainen latausliitäntä navigaattorissasi on ja lue verkkokauppamme tuotekuvaukset huolella ja katso myös tuotekuvat. Niissä on kuvattu laturien tekniset tiedot, kuten lähtö- ja tulojännite sekä ampeerit. Jos et ole vieläkään varma, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua löytämään täydellisen laturin navigaattoriisi. 

Verkkokaupassamme voit maksaa luottokortilla, ennakkomaksuna tilisiirtona tai PayPalin kautta. Voit myös palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän kuluessa, jos se ei vastaa täysin odotuksiasi.

Laadukkaat tarvikelaturit

Tarvikelatureissamme on laadukkaat osat ja latureilla, kuten muillakin tuotteillamme, on kolmen vuoden takuu. Turvalliset laturimme on myös suojattu ylikuumenemiselta, ylijännitteeltä ja oikosululta ja niillä on CE-merkintä. Laturimme lataavat akun nopeasti, mutta hellävaroen, tukien akun pitkä käyttöikää. Latausjohtomme ovat taipuvia ja liittimet sekä johdot murtumattomia. Löydät meiltä niin edulliset ja laadukkaat laturit kuin latausjohdotkin. 

Latureissamme käytetään modernia ja tehokasta teknologiaa. Niissä on myös automaattinen virrankatkaisutoiminto, jolloin se voi sammuttaa itsensä, kun akun varaus on 100 %. Tämä estää laturia kuumenemasta ja auttaa myös akkua kestämään pidempään. 

Kun hankit uuden sopivan laturin, säästät kukkaroa ja ympäristöä. Muistathan viedä vanhan rikkinäisen laturisi sähkölaitteiden keräyspisteeseen, sillä se ei kuulu sekajätteeseen. Huomaathan, että vika voi olla myös akussa, jos laitteesi ei lataudu normaalisti. Subtelilta löydät myös tarvikeakut moniin sekä uusiin että vanhoihin navigaattorimalleihin.

Suojaa laturiasi laukussa

Laturit eivät onneksi tarvitse sen kummempaa huoltoa. Jos otat laturin mukaasi reissuun tai edes mukaasi laukkuun, se on kuitenkin hyvä suojata kolhuilta. Laita laturi varulta vielä erillisen pussin sisään, jos se on vielä vesitiivis, aina parempi. Jätä kuitenkin pussiin tarpeeksi tilaa latausjohdolle.