.fi

Tabletin suojakotelot ja suojalaukut

Valikoima tabletin suojakoteloita ja suojakuoria monille eri tablettimalleille. Tutustu valikoimaamme!

Järjestä:
9,95
8,95
15,95
11,95
8,95
12,95
9,95
11,95
Varastossa ja valmiina toimitettavaksi
9,95
9,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>

Tabletin suojakotelo suojaa naarmuilta

Tabletin on näppärän kokonsa puolesta helppo pysyä mukana seikkailuissa ja arjessa. Tablettimme ovat monipuolisia apureita ja viihdykkeitä, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää, joten ne tulee pitää hyvässä kunnossa. Jos näytössä on suuri naarmu, se voi vaikeuttaa tekstin lukemista. Lisäksi tabletti kerää myös herkästi pölyä lojuessaan sohvalla tai surffatessasi sillä netissä sängyssä ennen nukkumaanmenoa.

Vältä tablettisi naarmuuntumista, kolhiintumista ja yleistä likaantumista Subtel®- ja CELLONIC®-suojakotelolla tai suojakuorella. Tabletin suojakotelomme ovat käytännöllisiä ja suojaavat, kun otat tablettisi mukaasi reissuun tai opiskelemaan tai työskentelemään kirjastossa tai kahvilassa. Tabletin suojaaminen on tärkeää, samoin kuin sen pitäminen poissa esineistä, jotka voivat naarmuttaa sitä. Laitteen tippuminen voi myös vahingoittaa sitä.

Suuri valikoima tabletinsuojuksia

Meiltä löydät erilaisia tablettikoteloita eri materiaaleista valmistettuina. Piditpä sitten tyylikkäistä tai raikkaammista väreistä, löydät sopivan tabletin suojuksen subtelin verkkokaupasta. Valikoimissamme on suojuksia läpinäkyvistä silikonikoteloista mustiin tekonahkaisiin ​​tai kirkasvärisiin suojakoteloihin. Monissa tabletin suojuksissamme on taittuva suojakansi, joka toimii myös tabletin tukena. Näin tablettisi pysyy kenossa ja voit katsella tabletilta vaikkapa videoita ilman erillistä tukea. Koteloissa, jotka suojaavat myös tabletin sivut, on aukot tabletin liitäntöjä varten. Lisäksi joissakin tekonahkaisissa tablettikoteloissamme on myös erilliset taskut pankkikorttia varten.

Etsi verkkokaupastamme suojakoteloa tabletillesi joko valikon kautta tai syöttämällä hakukenttään tablettisi tuotemerkki ja malli (esim. Samsung Galaxy Tab A 10.1) Lue aina tuotteidemme tuotekuvaukset ja katso myös tuotekuvat. On tärkeää, että tabletin suojus on juuri sopivan kokoinen, jotta se mahtuu suojakuoreen ja jotta se ei liu’u ulos suojakuoresta. Tuotekuvauksen lopussa löydät listan suojakuoremme kanssa yhteen sopivista tablettimalleista. Voit aina myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, ja tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.