.fi

Navigaattorin akut

Subtelilta löydät tarvikeakkuja moniin erityyppisiin navigointilaitteisiin. Subtel® ja CELLONIC® -akkumme on suunniteltu sopimaan juuri tuotekuvauksissa mainittuihin navigaattorimalleihin. Näin akku tuottaa sopivasti virtaa GPS-laitteeseesi.
Järjestä:
19,95
19,95
19,95
24,95
19,95
19,95
22,95
19,95
29,95
19,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 17 >>

Uusi akku tai vara-akku navigaattoriin

Tuntemattomilla teillä polkupyörällä tai autolla ajaessa tai matkustaessa navigaattorin pitkä käyttöaika on tuiki tärkeää. Kestävän akun tai ylimääräisen vara-akun avulla löydät määränpäähäsi, varsinkin jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata navigaattoriasi välillä. Jos navigaattoristasi loppuu virta nopeasti, uusi vaihtoakku auttaa hädässä. Subtelin tarvikeakut ovat pitkäikäisiä käytössä, joten voit saapua matkan päähäsi huoletta. Voit käyttää tarvikeakkuamme myös ylimääräisenä vara-akkuna reissussa.

Millainen akku sopii navigaattoriini?

Jos et ole varma millainen akku sopii navigaattoriisi, voit etsiä verkkokaupastamme vaihtoakkua joko vanhan akkusi koodilla tai navigaattorisi valmistajan ja mallin nimellä. Verkkokauppamme tuotekuvausten lopussa näet myös akun kanssa yhteensopivat navigaattorimallit. Jos olet epävarma, voit verrata subtelin tuotekuvauksen tietoja navigaattorisi käyttöoppaassa tai alkuperäisessä akussa oleviin tietoihin akun ampeereista, volteista ja wateista. Nämä tiedot on ilmoitettu verkkokauppamme akkujen tuotekuvauksissa ja tuotekuvissa ja ne on myös painettu akkuihimme. Luonnollisesti voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme.

Valikoimissamme on yhteen sopivia tarvikeakkuja mm. seuraavien valmistajien navigaattoreihin: Becker, Falk, Garmin, Navigon, Mitac ja Tom Tom.

Litiumakut navigaattoreissa

Litiumakut ovat kevyitä ja pienikokoisia ja niillä on pitkä käyttöikä, joten ne soveltuvat hyvin navigaattoreihin. Lisäksi niissä ei ole muistivaikutusta, eli akun kapasiteetti säilyy. Kaikissa subtelin litiumakuissa on suuri kapasiteetti ja ne pystyvät varastoimaan paljon energiaa. Tarvikeakkumme ovat turvallisia, sillä ne on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä. Ne myös testataan säännöllisesti. Kattavassa testauksessa jokainen akun kenno testataan erikseen. Akuillamme on luonnollisesti myös CE-merkintä. Laadukkaat akkumme ovat edullisia ja niillä on kolmen vuoden takuu.

Akun vaihto navigaattoriin

Navigaattorin akun vaihtaminen itse on tavallisesti helppoa. Jos navigaattorin kantta ei saa auki itse, silloin akun vaihtoon tarvitaan muutama työkalu ja mahdollisesti vinkkejä internetistä, kuten ohjevideoita internetistä. Verkkokaupastamme löydät myös korjaustyökalusarjoja. Työkalusarjamme sisältävät tarkkuusruuvimeisseleitä ja esimerkiksi pinsetit. Näiden avulla voit vaihtaa akun navigointilaitteeseesi, jos sen kantta ei saa itse auki.

Valikoimissamme on myös akkujen tuplapakkauksia, jolloin saat yhden akun käyttöön ja toisen varalle vaikkapa reppuun. Verkkokaupastamme löytyy myös varavirtalähteitä, jotka toimivat kuin ulkoisina akkuina. Näiden avulla pystyt lataamaan navigaattorisi ilman verkkovirtaa.

Jos navigaattorisi ei lataudu kunnolla, tarkista kuitenkin ensin latausjohto. Jos se on viallinen, uusi laturi tulee todennäköisesti uutta akkua edullisemmaksi. Muistathan viedä vanhan akkusi keräyspisteeseen tai sähkö- ja elektroniikkaliikkeeseen kierrätettäväksi, sillä akut eivät kuulu sekajätteeseen.