.fi

Navigaattorin panssarilasit ja -suojakalvot

Subtelin verkkokaupasta löydät erilaisia näytönsuojia navigaattoriisi, niin näytönsuojakalvoja kuin panssarilasejakin. Valikoimissamme on kovempia materiaaleja, kuten japanilaista asahi-lasia sekä pehmeämpää muovia. Näin navigaattorisi näyttö on suojattu automatkalla, pyörämatkalla tai vaikkapa golfkärryssä.

Merkki
Järjestä:
6,95
9,95
9,95
17,95
16,95
13,95
| -52%

6,76
9,95

Näytönsuoja suojaa naarmuilta ja halkeamilta

Olet pyöräretkellä tuntemattomilla teillä ja yhtäkkiä navigaattorisi putoaa pidikkeestään tai kiviä lentää navigaattorisi näytölle. Vahinkojen minimoimiseksi suosittelemme käyttämään näytönsuojaa. Näin navigaattorisi näyttö säilyy ehjänä ja naarmuuntumattomana. Lisäksi suojakalvo tai suojalasi tulee edullisemmaksi kuin uuden näytön vaihtaminen.

Varmuutta ja turvaa

Laadukkaat subtel®- ja CELLONIC®-näytönsuojakalvot ja panssarilasit suojaavat navigaattorisi näyttöä vieläpä edullisesti. Subtel on jo vuodesta 2004 asti toiminut saksalainen elektronisten laitteiden lisätarvikkeiden kauppa. Puhdistusta kestävä suojakalvo suojaa navigaattorin näyttöä lialta, sormenjäljiltä, hiekalta ja naarmuilta. Lisäksi näytönsuoja hylkii nestettä ja voi vaimentaa kolhun voimakkuutta. Näin voit huoletta ottaa navigaattorisi mukaan vaativallekin maastopyöräretkelle.

Erilaiset näytönsuojalasit ja suojakalvot

Näytönsuojia valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten pehmeä muovi ja kova muovi sekä karkaistu lasi ja japanilainen asahi-lasi. Suojalasin ja suojakalvon lujuus kuvataan asteikolla pehmeämmästä materiaalista 2H tai 3H kovimpaan materiaalin 9H. Suurin kovuusaste 9H on kovalla karkaistulla lasilla tai asahi-lasilla.

Panssarilasi on muovista suojakalvoa paksumpi ja antaa aidomman kosketusnäytön tunteen lasipintansa ansiosta. Mitä kevyempi ja pehmeämpi suojakalvo puolestaan on, sitä paremmin se tarttuu näytön reunoihin ja sitä helpompi se voi olla asentaa pyöreäkulmaiselle näytölle.

Yleisimmät materiaalit:

  • PET-suojakalvo (polyeteenitereftalaatti): edullinen, kevyt ja ohut muovi. Kuitenkin heikompi naarmuuntumisen- ja iskunkestävyys.
  • TPU-suojakalvo (termoplastinen polyuretaanielastomeeri): hyvin naarmuja kestävä muovi. Taipuisa, mutta asennuksessa voi jäädä herkästi ilmakuplia muovin alle.
  • Suojalasi tai karkaistu lasi: tehokas iskuja ja naarmuja vastaan. Erittäin hyvä läpinäkyvyys ja aito lasinen tuntu. Ei jää herkästi ilmakuplia alle, mutta jäykempi asettaa näytölle. 

Näin löydät verkkokaupastamme sopivan näytönsuojan

Etsi navigaattoriisi sopivaa panssarilasia tai näytönsuojakalvoa joko verkkokauppamme valikon kautta tai syöttämällä hakukenttään laitteesi valmistajan ja mallin nimi. Lue aina koko tuotekuvaukset ja katso myös tuotekuvat. Tuotekuvauksen lopussa löydät myös listan yhteen sopivista navigaattorimalleista. Jos olet silti epävarma näytönsuojan yhteensopivuudesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteillamme on lisäksi 30 päivän palautusoikeus.

Tuotekuvauksissa ja tuotekuvissa esitetään näytönsuojan materiaali, paksuus ja ominaisuudet. Useiden näytönsuojien mukana tulee myös alkoholipuhdistusliina ja/tai mikrokuitupuhdistusliina. Valikoimissamme on myös tuplapakkauksia, jolloin saat yhden tuotteen kotiin arkikäyttöön ja toisen varalle kiireellistä tilannetta varten.