.fi

Kameran vaihtoakut

Tarvikeakkumme on suunniteltu erityisesti kullakin tuotesivulla mainituille kameramalleille. Kun etsit kameraasi sopivaa akkua verkkokaupastamme, voit etsiä sitä kamerasi valmistajan ja mallin nimellä tai vanhan akkusi kooditunnuksella. Verkkokauppamme tuotekuvauksista löydät myös akkujen tekniset tiedot. Näin voit olla varma, että se sopii korvaamaan alkuperäisen kamera-akkusi.

Järjestä:
19,95
17,95
17,95
17,95
23,95
19,95
19,95
24,95
17,95
22,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 95 >>

Aika uudelle akulle?

Tyhjeneekö digitaalisen kamerasi akku liian nopeasti? Silloin voi olla aika vaihtaa akku. Valokuvakameran, videokameran tai actionkameran akun kesto on tärkeää, jos edessäsi on elämäsi kuvauskohde. Halusitpa ottaa nopeita kuvia liikkuvasta kohteesta, spontaaneja kuvia, odottaa oikeaa hetkeä tai jännittäviä matkakuvia, tarvitset pitkäkestoisen akun.

Subtelin valikoimissa on tarvikeakkuja moniin eri kameramalleihin, niin vanhempiin kuin uudempiin digikameroihin, pokkarikameroihin, videokameroihin ja actionkameroihin. Subtel® ja CELLONIC® -akkumme latautuvat nopeasti ja takaavat pitkän käyttöajan, joten voit olla varma, että saat napattua optimaalisen kuvan. Valikoimissamme on yhteensopivia akkuja mm. seuraavien valmistajien kameroihin: Actionpro, Canon, Leica, Kodak, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Ricoh, Samsug ja Sony.

Laadukkaat ja edulliset kamera-akut

Subtelilta löydät edulliset ja laadukkaat vaihtoakut kameraasi. Subtel® ja CELLONIC® -akuissamme on suuri kapasiteetti ja pitkä käyttöikä. Lisäksi kameroissa yleisesti käytetyissä litiumakuissa ei ole muistivaikutusta, eli akun kapasiteetti säilyy. Vaikka litiumakut ovat kevyitä ja pienikokoisia, ne pystyvät varastoimaan paljon energiaa. Näin ne sopivat mainiosti myös pienikokoisiin kameroihin.

Akussamme käytetyn teknologian näet verkkokauppamme tuotekuvauksissa ja -kuvissa ja se on painettu myös suoraan akkuihimme. Tarvikeakuillamme on luonnollisesti CE-merkintä ja ne on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylijännitteeltä. Akkujen kennot myös testataan säännöllisesti. Laadukkaat subtel® ja CELLONIC® -akkumme ovat lisäksi edullisia ja niillä on kolmen vuoden takuu.

Millainen akku sopii kameraani?

Verkkokauppamme akkujen tuotekuvauksista löydät kaikki tarvittavat tiedot, myös mihin kameramalleihin akkumme sopivat. Akkumme on suunniteltu korvaamaan alkuperäinen akku ja antavat yhteen sopivalle kameramallille juuri sopivasti virtaa. Kamerasi myös kestää pidempään kun juuri sopivasti virtaa antava akku ei vahingoita sitä. 

Voit tutkia alkuperäisen akkusi tietoja suoraan akustasi tai kamerasi käyttöohjeesta ja verrata niitä verkkokauppamme tuoteteksteihin ja tuotekuvien tietoihin. Ampeerit (Ah) ilmaisevat akussa kulkeva sähkövirran, eli akun kapasiteetin. Voltit (V) taas kertovat akun jännitteen, eli kyvyn ylläpitää sähkövirtaa. Watti (Wh) on näiden tulo ja kertoo kameran akun tehon. Nämä tiedot löydät verkkokauppamme akkujen tuotekuvauksissa ja tuotekuvissa näet lisäksi akkujemme mitat.

Parasta on, että uuden akun ostaminen on myös edullisempaa kuin uuden kameran hankkiminen. Näin säästät rahaa ostamalla edullisemman akun ja pidennät kamerasi käyttöikää.

Uusi akku, vara-akku tai yhteispakkaus

Voit ostaa uuden akun myös vara-akuksi. Kameran vara-akku voi olla kätevä pidemmällä kuvausmatkalla jos alkuperäisestä akusta loppuu virta ja jos latausmahdollisuutta ei ole. Näin saat maksimaalisen vapauden kuvaamiseen, kun ei tarvitse huolehtia kameran lataamisesta. Valikoimissamme on myös akkujen tuplapakkauksia, jolloin saat yhden akun käyttöön ja toisen vara-akuksi. 

Verkkokaupastamme löytyy myös varavirtalähteitä, joiden avulla pystyt lataamaan kameran akun ilman verkkovirtaa. Nämä ovat myös käteviä kuvausmatkoilla tai reissussa. Valikoimissamme on myös akun ja laturin yhteispakkauksia, jos tarvitset akun lisäksi myös uuden laturin.

Jos kamerasi ei lataudu kunnolla, tarkista ensin laturisi tai USB-latausjohto. Jos johto tai laturi on viallinen, uusi tulee todennäköisesti akkua edullisemmaksi. Muistathan vielä kierrättää vanha akku viemällä se keräyspisteeseen tai sähkö- ja elektroniikkaliikkeeseen kierrätettäväksi, sillä se ei kuulu sekajätteeseen. Akun navat on myös teipattava tai muuten suojattava ennen keräykseen jättöä. 

Tilaa helposti ja turvallisesti osoitteessa subtel.fi

Jos olet epävarma tarvikeakkumme ja kamerasi yhteensopivuudesta, voit aina ottaa meihin yhteyttä kysyäksesi. Jos lähetät sähköpostia, liitä siihen mielellään kuva vanhasta akustasi molemmilta puolilta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian onko alkuperäistä akkuasi vastaava tarvikeakku valikoimissamme. 

Verkkokaupastamme löydät myös muita lisätarvikkeita, kuten kamerajalustoja ja tiedonsiirtokaapeleita. Selaa kameratarvikkeiden valikoimaamme!

Verkkokaupassamme voit maksaa helposti ja turvallisesti luottokortilla, tilisiirtona tai PayPalin kautta. Voit myös palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän kuluessa, jos se ei vastaa täysin odotuksiasi.