.fi

Uusi akku sähkötyökaluun

Subtel® ja CELLONIC® -akkumme ovat täysin yhteensopivia korvaamaan sähkötyökalusi alkuperäinen akku. Voit käyttää akkua myös vara-akkuna virran loputtua työkalusi alkuperäisestä akusta. Näin voit jatkaa työskentelyä lataamatta akkua välissä. Pitkäkestoinen vaihtoakku suurella kapasiteetilla säästää myös jatkuvalta lataamiselta.


Järjestä:
78,95
26,95
39,95
41,95
42,95
24,95
62,95
52,95
33,95
44,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 29 >>

Uusi vaihtoakku tai vara-akku sähkötyökaluun

Erilaisilla sähkötyökaluilla voi työskennellä useita tunteja kaukana pistorasiasta. Työkalujen tehokkaiden akkujen avulla voit työskennellä turvallisesti ja tehokkaasti virtajohdon kantamattomissa. Jos työkalu ei kuitenkaan enää lataudu kunnolla tai tyhjenee nopeasti, voi olla aika hankkia uusi akku. Huomaa, että jos akku ei lataudu kunnolla, vika voi olla myös laturissa. 

Erilaiset akkukäyttöiset työkalut

Akkutyökalut ovat niin ammattilaisten kuin yksityishenkilöidenkin suosimia. Valmistajat tarjoavatkin yhä enemmän akkukäyttöisiä sähkötyökaluja. Subtelin verkkokaupastamme löydät tarvikeakkuja seuraaviin akkutyökaluihin:

 • akkuporakone
 • iskuporakone
 • poravasara
 • ruuvinväännin
 • pyörösaha
 • puukkosaha
 • kulmahiomakone
 • kärkihiomakone
 • tasohiomakone
 • kiillotuskone
 • työvalaisin
 • mikseri

Käytännöllistä on, ettei sinulla tarvitse välttämättä olla akkua erikseen jokaiselle omistamallesi työkalulle. Useat akuista käyvät moniin erityisesti saman valmistajan työkalumalleihin, mutta myös joihinkin eri valmistajien työkaluihin. Näin voit vaihtaa vara-akkua myös eri työkalujen välillä.

Myymme subtel.fi -sivustollamme tarvikeakkuja, jotka ovat yhteensopivia erityisesti seuraavien valmistajien akkutyökaluihin: AEG, AL-KO, Birchmeier, Black & Decker, Bosch, Collomix, Craftsman, Cub Cadet, Dewalt, Dremel, Edding, Einhell, Eisenblätter, FESTOOL, Fischer, Flymo, Gardena, Haaga, Hitachi, Husqvarna, Karcher, LINCOLN, Mafell, Makita, Matrix, McCulloch, Medion, Metabo, Milwaukee, Panasonic, Pellenc, Robomow, Rockwell, Rokamat, Rothenberilger, Starmi, Steinel, WOLF-Garten, Worx ja Würth.

Kuinka valita sähkötyökaluun sopiva akku?

Tarvikeakkumme on suunniteltu korvaamaan sähkötyökalusi alkuperäinen akku. Verkkokauppamme tuotekuvauksista löydät listan akkujemme kanssa yhteensopivista työkalumalleista. Uusi akku sopii myös vara-akuksi virran loputtua työkalusi alkuperäisestä akusta. Näin voit jatkaa työskentelyä lataamatta akkua välissä. Pitkäkestoinen vaihtoakku suurella kapasiteetilla säästää myös jatkuvalta lataamiselta. 

Huomioi seuraavat asiat valitessa johdottomaan työkaluun sopivaa akkua:

 1. Valmistaja ja malli: tarkista tarvikeakkumme yhteensopivuus työkalusi kanssa verkkokaupastamme.
 2. Jännite: akun jännite ilmoitetaan voltteina (V). Volttimäärä tulee vastata laturin jännitettä, sillä muuten akku ei lataudu tai latautuu vain heikosti. 
 3. Teknologia: työkalujen akuissa käytetään pääosin seuraavia akkuteknologioita (NiCd, NiMh ja Li-Ion). Jokaisella näistä on omia etujaan.
 4. Kapasiteetti: akun kapasiteetti, eli siinä kulkeva sähkövirta, ilmoitetaan ampeereina tunnissa (Ah). Mitä suurempi kapasiteetti, sitä kauemmin voit käyttää sähkötyökalu.

Nämä tiedot näet verkkokauppamme akkujen tuotekuvauksissa tai -kuvissa ja ne on myös painettu akkuihimme.

Esimerkkejä työkalujen akkujen ampeeri- ja volttimääristä: 

 • 1,5 Ah ja 12 V akku sopii kevyeen ja satunnaiseen työhön.
 • 3Ah ja 18V akku sopii raskaaseen ja toistuvaan työhön.
 • 5Ah ja 36V akku sopii ammattilaiskäyttöön.

Esimerkiksi porakoneella pehmeiden materiaalien, kuten kipsin tai puun, poraamiseen tarvitaan vähintään 10 V, koville materiaaleille, kuten tiilelle, 15 V. Intensiiviseen käyttöön esimerkiksi betonin tai kiven poraamiseen tarvitaan vähintään 18 V ja 36 V tehokkuus lisää työskentelymukavuutta.

Voit etsiä verkkokaupastamme vaihtoakkua joko vanhan akkusi kooditunnuksella tai työkalun valmistajan ja mallin nimellä.

Subtel® ja CELLONIC® akut sähkötyökaluille

Tarvikeakuissamme on korkea kapasiteetti ja pitkä käyttöikä. Vaihtoakut ovat turvallisia ja luotettavia, sillä ne on suojattu oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylijännitteiltä. Akut testaa ja tarkastaa riippumaton asiantuntija ja niillä on CE-merkintä. Laadukkailla akuillamme on lisäksi kolmen vuoden takuu. 

Valikoimissamme on myös akkujen tuplapakkauksia, jolloin saat yhden akun käyttöön ja toisen vara-akuksi. Valikoimissamme on myös akun ja laturin yhteispakkauksia. Nämä ovat käteviä jos laturisi on vioittunut tai tarvitset toisen laturin varalle. Muistathan vielä kierrättää vanhat akut, sillä ne eivät kuulu sekajätteeseen.

Voit maksaa verkkokaupassamme luottokortilla, tilisiirtona tai PayPalin kautta. Voit palauttaa ostamasi tuotteen 30 päivän kuluessa, jos se ei vastaa täysin odotuksiasi. Jos sinulla on kysyttävää akun yhteensopivuudesta langattomien työkalujen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.