.fi
0800 918 243
MON-FRI 10am - 3pm
Olemme erikoistuneet elektronisiin tuotteisiin jo vuodesta 2004.
Myymme lisävarusteita monenlaisiin tuotteisiin verkkokaupoissamme ympäri Eurooppaa, sekä muutamilla suosituilla verkon markkinapaikoilla. Henkilöstömme määrä kasvaa jatkuvasti ja tällä hetkellä työntekijöitä on 35.

Meillä on kaksi toimipaikkaa Berliinissä,  Friedrichshainissa ja Alt-Hohenschönhausenissa, ja vuosittain lähetämme yli 700,000 lisätarviketta (vuoden 2017 määrä), ja jatkamme myös kasvua!

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, ja tällä hetkellä meillä on noin 6000 lisätarviketta. Löydät meiltä lisätarvikkeita puhelimeen, tietokoneeseen, kameraan, navigaattoriin sekä muihin kannettaviin laitteisiin. Löydät valikoimasta muun muassa akkuja sekä polarisoivia kamerasuodattimia.

Ostetuimpiin tuotteisiin lukeutuu noin 2,000 akun, laturin ja datakaapelin valikoima joita valmistamme CELLONIC® -merkin alla. Tämä on osoitus kokemuksestamme, osaamisestamme ja ammattimaisuudestamme, sekä luotettavuudesta ja laadusta jonka asiakkaillemme takaamme.

Olemme keskikokoinen yritys ja meillä on vakiintunut yrityskulttuuri sekä ystävällinen, kansainvälinen ja monikielinen henkilöstö.subtel Toimisto / Asiakaspalvelu / Varasto


Christopher Stein Paul Karma
subtel Johto