Tutustu subteliin

2004 grundades subtel i Berlin, Tyskland

2004: subtel GmbH perustetaan Berliinissä, Saksassa

Mer än 750 000 produkter skickas ut från vårt lager varje åt

Yli 750 000 lähetettyä tuotetta vuosittain

50 anställda finns på plats för att svara på frågor, förbereda och skicka ut din order

50 työntekijää Berliinissä

Sedan 2021 har vi utvecklat vårt eget märke CELLONIC® som står för hög säkerhet och kvalitet

Oman CELLONIC®-tuotemerkin kehittäminen vuodesta 2012 lähtien

Miksi valita subtel?

Haluamme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi lisävarusteet elektronisiin laitteisiisi. Tarkistamme tuotteidemme yhteensopivuuden säännöllisesti varmistaaksemme, että tarjoamme parhaita tuotteita parhaaseen hintaan.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä löydät meiltä noin 13000 lisävarustetta puhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin, kameroihin, navigaattoreihin, sähkötyökaluihin ja muihin akkukäyttöisiin kannettaviin laitteisiin. Meiltä löydät kattavan valikoiman tarvikkeita akuista erilaisiin kameran suotimiin.

Suosituimpia tuotteitamme ovat akut, laturit ja datakaapelit, joita valmistamme omalla CELLONIC®-tuotemerkillämme. Asiakkaat arvostavat kokemustamme, asiantuntemustamme ja ammattitaitoamme. Tämä on merkki luotettavuudestamme ja laatuun sitoutumisestamme.

Subtelin tiimi

Subtelilla on hieman yli 50 työntekijää toimistoissaan ja logistiikkakeskuksessaan. Työntekijämme auttavat mielellään kysymyksissäsi ja osto- tai palautustapahtumissa.

Historia

Yrityksemme perustivat Christopher Stein ja Paul Karma vuonna 2004 Berliinin Friedrichshainissa, Saksassa.

Ensimmäisten viiden vuoden aikana yhtiö työllisti viidestä kymmeneen työntekijää. Pikkuhiljaa, työllä ja sitkeydellä, työntekijöiden määrä kasvoi ja yhtiössä työskentelee nyt noin viidenkymmenen eri kansallisuuden edustajaa.

Subtel alkoi myydä tuotteitaan Saksassa vuonna 2004, ja vuonna 2008 aloimme toimittaa tuotteitamme myös Ranskaan. Subtel on laajentanut toimintaansa Euroopassa noin kymmeneen maahan, viimeisimpänä Sveitsiin vuonna 2018.

Subtel GmbH on nykyään yksi tärkeimmistä akkukäyttöisten laitteiden lisätarvikkeiden jakelijoista Euroopassa.

Oma tuotemerkkimme: CELLONIC®

Olemme myyneet omaa CELLONIC®-tuotemerkkiämme elokuusta 2012 lähtien. CELLONIC®-tuotemerkki tarjoaa laadukkaita lisävarusteita työskentelyyn, vapaa-aikaan, valokuvaamiseen ja sähkötyökaluilla työskentelyyn. Asiakkaamme valitsevat tuotemerkkimme etsiessään parasta vaihtoehtoa kalliille alkuperäisille lisätarvikkeille. CELLONIC®-tarvikeakkumme ovat tehokkaita ja CELLONIC®-tarvikelaturimme ovat täysin alkuperäisiin laitteisiin yhteensopivia. Tuotteemme valmistetaan aina korkeimpien laatustandardien mukaisesti.