.fi

AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen

AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen

1 / 7

AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen AirPods-hihna - kuulokehihna Apple AirPods 1, AirPods 2, AirPods 3 ja AirPods Pro -kuulokkeille, silikonia, valkoinen
2,95
sis. ALV
Valmis lähetettäväksi
Toimitusaika 3-5 päivää
Valmis lähetettäväksi
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 3-5 päivää
Tuotenumero:
939680
Valmistaja:
subtel
Paino:
5g
Väri:
Valkoinen

Yhteensopivat tuotteet

Johto varmistaa etteivät AirPods-kuulokkeesi katoa arjessa tai urheillessa. Kiinnitä nappikuulokkeesi kuulokehihnaan, niin et kadota kuulokkeita niiden pudotessa.

AirPods-johto luistamattomasta materiaalista estää nappikuulokkeiden katoamisen. Heti kun AirPods tippuu korvasta, taipuisa johto pitää kuulokkeen otteessaan, jolloin kuuloke putoaa vain kaulan ympärille. Näin AirPods-hihna estää AirPodeja putoamasta. Hihna on valmistettu sopimaan 1. ja 2. sukupolven AirPods- ja AirPods Pro -kuulokkeille. Johto on valmistettu ihoystävällisestä silikonista eikä sisällä magneetteja, joten se ei vaikuta mikrofonin laatuun. Magneetit tulee yleensä pitää poissa sähkölaitteista.

Airpods silikonihihna
✔ Kiinnitä langattomat nappikuulokkeesi johtoon, niin ne eivät pääse katoamaan
✔ Kaulahihna kuulokkeille urheiluun ja arkeen, ripusta hihna kaulalle
✔ Mukava käytössä pehmeän silikonin ansiosta
✔ Sopii myös Airpodsien kanssa samankokoisille langattomille nappikuulokkeille
Pituus: 60 cm

3 vuoden takuu
Olemme vuonna 2004 perustettu kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita, ja siksi tarjoamme 36 kuukauden takuun!

Sopii seuraaviin laitteisiin

Apple AirPods
Apple AirPods 2
Apple AirPods 3
Apple AirPods Pro

Suosituimmat tuotteemme