.fi

Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen

Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen

1 / 7

Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen Kameran vesisuoja, vesisuojus sateessa kuvaamiseen
16,95
sis. ALV
Valmis lähetettäväksi
Toimitusaika 3-5 päivää
Valmis lähetettäväksi
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 3-5 päivää
Tuotenumero:
940294
Valmistaja:
CELLONIC
Paino:
188g
Väri:
Musta

Kameran vesisuoja pitää veden poissa

Vesisuojus mahdollistaa valokuvaamisen sateessa ja lumisateessa. Lisäksi se suojaa lisäksi kameraa esimerkiksi hiekkaisilla alueilla. Kameran valintanäppäimet ovat hyvin näkyvissä läpinäkyvän PVC-muovin kohdalla. Suojus sopii kaikkiin kameroihin, joissa on enintään 25 cm objektiivin läpimitta.

Suojakuori sujahtaa helposti kameran päälle, ja se voidaan kiristää kiristysnyörillä. Kiristysnyöri objektiivin sivuilla ja edessä pitää suojuksen kireällä ja veden poissa. Alareunassa on koko suojuksen mittainen vetoketju sulkemista varten.

Tekniset tiedot:
Materiaali: nylon, muovi
Väri: musta, läpinäkyvä
Mitat: 135 x 30 x 170 mm
Tuotemerkki: CELLONIC®

★ 3 vuoden takuu ★
Olemme vuonna 2004 perustettu kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita, ja siksi tarjoamme 36 kuukauden takuun!

Suosituimmat tuotteemme