.fi

Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC

Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC

1 / 7

Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC Akku TDK Life On Record A33 2000mAh tuotemerkiltä CELLONIC
22,95
sis. ALV
Valmis lähetettäväksi
Toimitusaika 3-5 päivää
Valmis lähetettäväksi
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 3-5 päivää
Tuotenumero:
921123
Valmistaja:
CELLONIC
Reviews:
(3) (lue lisää)
Paino:
190g
Väri:
Vihreä

Yhteensopivat tuotteet

100 % yhteensopiva TDK kaiuttimen vaihtoakku

Vaihtoakkumme on erityisesti suunniteltu sopimaan kaiuttimeesi. Katso koko lista akkumme kanssa yhteensopivista kaiutinmalleista alta.

Taattu 2000mAh kapasiteetti

Ilmoittamamme kaiutinakkujen kapasiteetit ovat todellisia ja taattuja. Tämän akun kapasiteetti on 2000mAh. Näin akkua voi käyttää pitkään harvemmilla lataustauoilla - ihan kuten ilmoitammekin.

Tehokas 7.2V akku

Pitkäkestoiset tarvikeakkumme tarjoavat jatkuvasti korkean suorituskyvyn, joka vastaa alkuperäisen kaiuttimen akun suorituskykyä tai jopa ylittää sen. Lisäksi akkumme kestävät useita lataussyklejä.

Erinomaiset laatu- ja turvallisuusstandardit

Olemme akkuasiantuntijoita jo vuodesta 2004 lähtien. Kaikki akkumme testataan tarkasti, jotta ne täyttävät kokonaan korkeimmat EU-standardit ja enemmänkin - siksi akuillamme on 3 vuoden takuu.

Kestävä valinta

Jos laitteesi akku on heikko, vaihda akku, älä laitettasi. Fiksumpi, edullisempi ja ympäristöystävällisempi valinta. Näin säästät rahaa ja pienennät ympäristöjalanjälkeäsi. Akkumme sopii erinomaisesti vaihtoakuksi alkuperäisen akun sijaan tai vara-akuksi.

Valitse CELLONIC®, etkä tingi laadusta. Tilaa nyt!

Sopii seuraaviin laitteisiin

TDK Life On Record A33

Product reviews

(Tämä arvostelu on käännetty automaattisesti. Alkuperäinen kieli on: espanja.)
Erittäin negatiivinen, koska vielä tänään, syyskuun 10. päivänä, en ole saanut tuotetta. Ja lähetin heille sähköpostia perjantaina 8. 30. 8. Asiakaspalvelu oli lähettänyt minulle sähköpostin, jossa vahvistettiin lähetys
(Tämä arvostelu on käännetty automaattisesti. Alkuperäinen kieli on: espanja.)
Tarvitsin uuden akun. Ja tämä mittaa
(Tämä arvostelu on käännetty automaattisesti. Alkuperäinen kieli on: ranska.)
Täydellinen

Suosituimmat tuotteemme